Solvex vás zoberie na Cyprus!

Solvex vás zoberie na Cyprus!

Pod pojmom more si predstavujete azúrovo modré more a často nechávate pracovať svoju fantáziu. Snívate o dokonalých plážach, romantických zákutiach, vysokých útesoch a majákoch, ktoré priam lákajú na nezabudnuteľné a prekrásne fotografie. Máme pre vás riešenie: Cyprus je to správne miesto na trávenie úžasnej dovolenky!

História a panenská príroda

Bohyňa lásky Afrodita by vám vedela rozprávať svoje o tomto čarokrásnom mieste. Rôzne mýty, ktoré kolujú o tajomných miestach na ostrove, nenechajú nikoho chladného. Kam sa len pohnete, začnete nasávať atmosféru a energiu sálajúcu čo i len z malého kamienka na ceste. Romantici si určite prídu na svoje.

Cestovná kancelária Solvex vás zoberie na Severný Cyprus, ktorý sa nachádza približne 75 km od Turecka alebo ak chcete, tak 380 km od gréckeho Rhodosa. Jeho poloha je ideálna pre všetkých ľudí, ktorí milujú leto, slnko a obzvlášť v júli a auguste im nevadia vysoké teploty, až okolo 37 stupňov Celzia.

Výborné počasie počas celého roka

Až 340 slnečných dní v roku je pozvánka, ktorá hovorí sama za seba. Príďte sa pozrieť na ostrov bohov, kde každý deň svieti slnko a teší tak svojimi lúčmi nielen domácich obyvateľov. Isteže, občas aj zaprší, avšak nie dlho. Sezóna na Cypre je počas celého roka, pretože mu to zabezpečila jeho výhodná poloha.

Teplota mora nikdy neklesne pod 16 stupňov a veru v najteplejších mesiacoch môže dosiahnuť aj takmer 30 stupňov Celzia! Čiže kúpať sa dá celoročne, aj v januári. Úradným jazykom je turečtina, menou turecká líra a časový posun + 1 hodina. Nepotrebujete žiadne povinné očkovanie. Avšak na čo nezabudnite, je platný cestovný pas.

Všetko krásne a dokonalé ako z filmu

Keď uvidíte tú sieť hotelov, reštaurácií, obchodov a turistických atrakcií, budete mať pocit, že snívate. Všetko je presne také, ako ste si predstavovali – dokonalé. Luxusné hotely rôznych tvarov a veľkostí ponúkajúce všetko pre kvalitnú a nezabudnuteľnú dovolenku. Palmy, exotika, ležadlá, slnečníky, skrátka všetko, čo k tomu patrí. Ocitnete sa v raji.

Pri spoznávaní nočného života a prechádzkami v uličkách mesta si nezabudnite vychutnať chladený drink na nádherných terasách. Hriechom by bolo azda aj neochutnať niečo z národnej kuchyne, ktorá je veľmi vychvaľovaná. Hlavne nezabudnite po návrate domov každému povedať, že na Cyprus sa rozhodne oplatilo ísť, pretože je to magické miesto s vysokými hradbami, nádhernými prístavmi a oáza pokoja pre každého, kto ho hľadá.

Článok Solvex vás zoberie na Cyprus! bol publikovaný 2. září 2018 v 23.30 v rubrike PR články. Autorom článku je Inzercia. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...