Oceňte kvality tatranského profilu aj vo vašej domácnosti

0
1878

Interiérový dizajn sa z roka na rok mení. Niektoré prvky však ostávajú zachované. Ak potrebujete interiér vášho domova prerobiť a zároveň aj zmodernizovať, jednoznačne by ste mali svoj domov oživiť kvalitným tatranským profilom – obkladom, ktorý je navrhnutý a vyrobený výlučne len na Slovensku.

Vynikne v obývačke a v kuchyni

Ak milujete vidiecky štýl a vašu domácnosť máte čiastočne zariadenú v tomto štýle, niet lepšieho obkladu ako tatranský profil. Jeho montáž zvládnete bez najmenších problémov aj sami, je nenáročný na údržbu, je kvalitne spracovaný, je odolný voči slnku, mrazu a vlhkosti. Krásne vynikne v týchto dvoch miestnostiach – v obývačke a v kuchyni, konkrétne v jedálni. V jedálni a v kuchyni vynikne na strope a v obývačke zase za obývacou stenou. Má vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti a aj po niekoľkých rokoch si zachová svoj pôvodný tvar. Tatranský profil môžete využiť aj v exteriérových priestoroch – zrubový obklad, obklad vonkajších altánkov.

Pevná dlážkovica

Firmy, ktoré vyrábajú kvalitné tatranské profily, majú vo svojom portfóliu aj výrobu kvalitnej dlážkovice. Dlážkovica, ako už z názvu vyplýva, je kvalitná trváca drevená podlaha so vzorom perodrážky. Ľahko sa pokladá, neohýba sa, nevybledne. Dlážkovica sa vyrába z tohto dreva – zo smrekového dreva alebo z borovice.

Ak chcete kvalitnú drevenú podlahu, potom niet lepšej voľby. Vyberajte si trvácu dlážkovicu, ktorá je odolná aj voči hnilobe.

Slovenská kvalita

Prineste si k vám domov kvalitný na Slovensku vyrobený tatranský profil a namiesto lacnej a menej kvalitnej vinylovej/ laminátovej podlahy investujte do modernejšej a trvácejšej dlážkovice. Dlážkovica so vzorom perodrážky udrží aj mohutnejšiu rohovú sedačku a masívny nábytok. Vôňa kvalitného slovenského dreva si vás okamžite získa.

Oslovte slovenské píly a dajte si vytvoriť tatranský profil a dlážkovicu vám na mieru. Drevený obklad vám vydrží minimálne tri desaťročia, ak nie aj viac.