Šatky na nosenie, ktoré matkám uľahčujú nosenie bábätka

0
1536

Bolesti krížov, bolesti krčnej chrbtice – na tieto zdravotné problémy sa sťažuje väčšina mamičiek na materskej dovolenke. Okrem starostlivosti o dieťatko musia neraz zvládať starostlivosť o komplet celú domácnosť, čo je určite vyčerpávajúce najmä pre chrbticu. Ak máte doma malého drobčeka a chcete zvládať starostlivosť o neho a zároveň chcete stíhať starostlivosť o domácnosť, kúpte si kvalitné šatky na nosenie.

Z kvalitných pevných látok

Na Slovensku nájdete viacero šikovných hand made výrobcov šatiek na nosenie, ktorí si potrpia na výber látky a navrhnú kvalitný produkt, ktorý uľahčí život mamičke a zároveň neuškodí zdraviu bábätka. Šatky na nosenie sú ergonomické a nepôsobia negatívne na zdravie malého bábätka, preto ich môžete pokojne používať už v prvých mesiacoch po narodení bábätka.

Šatky na nosenie nájdete na internetových stránkach. Treba si len vybrať materiálovo a veľkosťou vyhovujúcu. Nosenie prospieva aj na vývoj vášho bábätka. Dieťatko je pokojnejšie, lepšie spí, menej plače.

Tula

Zo všetkých značiek vám jednoznačne odporúčame pevnejšie šatky Tula. Sú kvalitné, poskytnú komfort nielen bábätku, ale i vám. Výrazne vám uľahčia život na materskej a zatiaľ čo bude vaše bábätko spokojne spinkať na vašej hrudi, vy stihnete nachystať obed, vypiť si kávu, prečítať knihu atď.

Na prechádzky

Ak chcete ísť s dieťatkom na náročnejšie prechádzky, alebo plánujete dovolenku v horskom prostredí, pokojne si môžete tento výlet užiť. Šatky na nosenie vám výrazne uľahčia presun z jedného miesta na druhé. Zvládnete aj náročnejšie prechádzky s množstvom prekážok, ktoré by ste s kočíkom pravdepodobne nezvládli. Obúvajte si však kvalitnejšie dámske tenisky s hrubšou podrážkou, aby sa vám náhodou pri takýchto prechádzkach nepodvrtol členok.

Zaobstarajte si šatky na nosenie bábätka už počas tehotenstva. Zvládnete tak niekoľkohodinové nosenie bábätka bez toho, aby vás začal bolieť chrbát a ruky.