Tip redakcie

5 najhorúcejších letných trendov: nechýba vám niečo?

5 najhorúcejších letných trendov: nechýba vám niečo? Počet fotiek v galérii: 1

Jar sa pomaly začína meniť v leto a je načase urobiť revíziu šatníku. Máte chuť zaobstarať si niečo nové, kúsok, ktorý je neopozeraný, rafinovaný a sexy? Zhromaždili sme pre vás 5 trendov, s ktorými sa budete cítiť kráľovsky a pritom pohodlne.

Najvyšší stupeň elegancie: krémová pastelová

O tom, že pastelové farby pristanú každej dáme, nie je vôbec pochýb. Sú jemné, nežné, romantické a dodávajú eleganciu a sebavedomie. Pre tohtoročné leto však hrajú prím najviac krémové pastelové odtiene, púdrovo ružová, krémová a bledá žltá. Takže až sa vydáte na nákup nových letných šiat, nezabudnite na krémovo-pastelový trend. Hodí sa totiž všade. Na pláž aj do kancelárie.

Pásky, ktoré nikdy neprehliadne

Skvelý trik, ako urobiť zo starých šiat, nohavíc či sukní tohtoročný trend je opatriť ich pásikom. A to poriadne širokým a výrazným. Môže byť farebný, zdobený kamienkami a ďalšou dekoráciou, látkový, kožený, akýkoľvek. Platí iba jedno pravidlo, keď už siahate po pásiku, musí byť vidieť. Vyvarujte sa ale výrazne hranatých pásikov, voľte skôr guľaté modely.

Mini šortky

Mini šortky patria medzi kúsky, ktoré v šatníku jednoducho nesmú chýbať. A tento rok toho môžete nakombinovať veľa – napríklad šortky boyfriendky, džínsové, rozorvané, voľnejšie šortky, ktoré vyzerajú ako požičané od priateľa. Frčí ale aj klasické džínsové, aj formálnejšie plátenky. U farieb môžete zostať pri čiernobielej a džínsovej klasike, alebo skúsiť trendy koralový či žltý odtieň.


Lesk a metalické odtiene

Čo sa leskne, to je vidieť! Zvoľte aspoň jeden kúsok z vášho outfitu z lesklého materiálu. Môžu to byť sukne, nohavice, blúzka, či trebárs sako – materiál je len na vás, môžete staviť na vinyl, metalické odtiene, ale aj plasťáky, ktoré Fashion Weeks doslova ovládli.

Topánky ako od Popolušky

Ak je pre vás základom outfitu obuv, potom nesmiete minúť tento trend! Či už sú to lodičky, sandále, alebo baleríny, stavte na blýskavé prevedenie s poriadnou dávkou glitrov a trblietok. Vaša obuv skrátka musí vyzerať tak, ako keby vám ju zapožičala sama Popoluška.

Podobné články

Tip redakcie

Česi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Zdroj: jagermeister

Novinka roka je tu! Jägermeister ORANGE vás prekvapí výnimočne jemnou chuťou, pričom základnou ingre...

Tip redakcie

Party time, comma!

Zdroj: COMMA

Čas spoločenských udalostí, osláv a rodinných stretnutí prichádza... Čo na to váš šatník? Je v ňom d...