Lacné letenky do celého sveta alebo kam v júli?

Tagy:  lacné letenky, lietanie, dovolenka, pobyt, akčné letenky, júl, leto

Sponzorované odkazy:

Lacné letenky do celého sveta alebo kam v júli?

Júl je ideálnym mesiacom pre letnú dovolenku a oddych. Ak ste naposledy mali dovolenku na Vianoce, potom nastala tá správna doba sa zase trochu zabávať a načerpať novú energiu. Nutné je tiež podotknúť, že deťom školou povinným začali letné prázdniny a vy máte tak ideálnu možnosť ich vziať na zahraničnú dovolenku. A kam sa s ratolesťami, iba s partnerom alebo s kamarátkami vypraviť? Aj v júli zoženiete mnoho akčných leteniek.

Rhodos – 45 €

Skvelou voľbou na typickú letnú dovolenku je rozhodne grécky ostrov Rhodos. Grécke ostrovy sú skvelou voľbou prakticky pre akúkoľvek letnú dovolenku, či už spolu s deťmi, partiou priateľov alebo napríklad len s partnerom. Grécke ostrovy vás uchvátia krásnym morom, plážami, vynikajúcim jedlom a tiež skvelým ubytovaním. A kam teraz zoženiete lacné letenky? Na grécky ostrov Rhodos sa teraz môžete pozrieť za senzačných 45 €.

TIP: Využite ponuky YesPojištění.cz a dohodnite si najlacnejšie cestovné poistenie do Grécka .

Florida – Miami – 333 €

Nie každý si potrpí na typické dovolenkové destinácie s množstvom turistov. Ak sa nechcete tento rok vypraviť, ako každý rok doteraz, do turistických oblastí okolo stredozemného mora, potom neváhajte a vydajte sa do prekrásneho a slnečného Miami. V tejto dobe je na Floride krásne počasie a príjemné letné teploty. A za koľko letenky do Miami zoženiete? V júli za senzačných 333 €, a to s leteckou spoločnosťou Iberia.

Autor: ceilingAutor: ceiling

Mallorca – 51 €

Prekrásnym miestom na letnú dovolenku je nesporne španielsky ostrov Mallorca. Tento ostrov si obľúbilo mnoho ľudí, a to od mladých párov, až po rodiny s deťmi. Plánujete letnú dovolenku s celou rodinou alebo si chcete vyraziť na romantickú dovolenku s partnerom? Potom sa vydajte práve na prekrásny ostrov Mallorca. Letenky teraz zoženiete za super cenu 51 €, a to len s leteckou spoločnosťou Eurowings.

Filipíny – Manila – 356 €

Aj v letných mesiacoch sa môžete vypraviť za exotikou. Ideálnou voľbou sú napríklad krásne Filipíny, kde teraz zoženiete pomerne lacné ubytovanie a predovšetkým naozaj lacné letenky. Tie sú obvykle drahšie, avšak mimo sezónu sú k dispozícii aj za 380 €. V júli vás letenky do skvelej Manily budú stáť skvelých 356 €, a to iba s leteckou spoločnosťou Air China.

Autor: Ree DexterAutor: Ree Dexter

Článok Lacné letenky do celého sveta alebo kam v júli? bol publikovaný 26. července 2017 v 00.00 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...