V júni za krásami Stredomoria

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, jún, lacné letenky, akciové letenky

Sponzorované odkazy:

V júni za krásami Stredomoria

Jún je presne tým mesiacom, kedy sa väčšina ľudí vypravuje na letnú dovolenku alebo si vyberá zájazdy, ktorých sa zúčastní v mesiacoch nasledujúcich. Jún je skrátka začiatkom typickej letnej dovolenkovej sezóny a ak ste si svoj zájazd na leto ešte nestačili vybrať, potom je na čase sa po ňom začať obzerať. Zájazdov je na trhu samozrejme neuveriteľne veľa. Cestovné kancelárie, agentúry a mnoho internetových serverov a zľavových portálov vás dovolenkami denne zásobujú a preto môže byť veľmi ťažké si vybrať. Čo sa dopravy týka, tu sa neoplatí príliš investovať, preto sa zamerajte na tie najlacnejšie letenky na trhu a podľa nich sa pre dovolenku rozhodnite. Svojho výberu potom iste nebudete ľutovať a ešte ušetríte desiatky eur. A kam sa v júni vydať? My to vieme!

Skvelou voľbou pre typickú letnú dovolenku je nesporne stredozemné more. Jeho krásy uchvacujú čím ďalej viac ľudí a Slováci si na dovolenke v jeho okolí rozhodne nesťažujú. Ba nopak, lebo dovolenky pozdĺž stredozemného mora bývajú jedny z najkrajších a iste na ne nezabudnete. Letenky do stredozemného mora sú navyše často veľmi lacné, tak vyberajte obozretne a vydajte sa tam, kde sa vám bude skutočne páčiť.

Taliansko nikdy nesklame

Destinácia, ktorá snáď nemôže nikdy nikoho sklamať, je Taliansko. Táto krajina to naozaj vyhrala so svojou polohou, lebo má čo ponúknuť nielen v lete, ale prakticky po celý rok. Teraz, čiže v júni a po celú letnú sezónu, sa môžete pozrieť pozdĺž celého stredozemného mora a určite nebudete sklamaní. Skvelými destináciami sú napríklad Gargano, ďalej potom Sicília alebo Elba, kde možno aj dobre športovať. Letenky do stredozemného mora a konkrétne na talianske pobrežie navyše zoženiete teraz už od senzačných 39 €, čo sa skutočne oplatí. Tak sledujte akcie a využite tých najlacnejších leteniek na trhu, ktoré vás vyjdú takmer za babku.

Autor: Ronald SaundersAutor: Ronald Saunders

Grécke ostrovy ako na dlani

Treba podotknúť, že by ste nemali zabudnúť ani na grécke ostrovy. Tie sú čarovné milujú ich ľudia snáď všetkých vekových kategórií, vrátane seniorov a malých detí. Grécko je pomerne skalnaté, ale tiež ponúka neuveriteľne krásne pláže, piesok aj oblázky a samozrejme priezračné more, ktorá vás úplne očarí a pravdepodobne už nebudete chcieť nikdy inam. Grécke ostrovy sú potom o niečo pútavejšie a zaujímavejšie ako pevnina. Ostrovy ako Zakynthos, Rhodos, Kréta alebo Cyprus sú temperamentné, veselé, ponúkajú prekrásnu krajinu a zanechajú vo vás nezabudnuteľné spomienky a zážitky. Ceny leteniek navyše teraz zoženiete už od senzačných 46 €, a to sa skutočne oplatí.

Stredozemné more a Afrika

Keď sa povie stredozemné more, väčšina ľudí si automaticky predstaví skôr Taliansko alebo Grécko, avšak zďaleka tomu tak nie je. Nezabúdajte, že práve stredozemné more obmýva tiež brehy Afriky, a to konkrétne napríklad populárny Egypt alebo Tunis. Láka vás skôr púšť, tropické počasie a luxusné hotelové komplexy? Potom je Egypt tou správnou a jedinou voľbou pre letnú júnovú dovolenku. Letenky do Egypta teraz zoženiete za výbornú cenu 92 €.

Najlacnejšie letenky ponúka pelikan.cz

Autor: Blinking idiot FollowAutor: Blinking idiot Follow

Článok V júni za krásami Stredomoria bol publikovaný 12. června 2017 v 05.00 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...