Európa do 75 € len s akčnými letenkami

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, výlet, lacné letenky, akciové letenky

Sponzorované odkazy:

Európa do 75 € len s akčnými letenkami

Akčných leteniek nájdete na internete neuveriteľne veľa a prakticky po celý rok, preto by bola ohromná škoda ich nakupovať v cestovných kanceláriách za prirážkové ceny. Vďaka akčným letenkám môžete cestovať doslova po celom svete za neuveriteľne nízke, často až doslova smiešne sumy. Po Európe teraz môžete lietať do 75 €, a to vrátane spiatočného letu a všetkých letiskových poplatkov. Kam sa vydáte tento mesiac? Máme pre vás pár výborných tipov, ktoré vás donútia si okamžite zabaliť kufre a vyraziť za dobrodružstvom.

Grécke ostrovy – Thasos – 69 €

Ešte pred pár týždňami bola v európskych destináciách pomerne zima, ale tento mesiac už v mnohých letoviskách hreje slniečko a more je príjemné, preto môžete vyraziť na typickú letnú dovolenku. Skvelá ponuka na vás čaká napríklad v prípade gréckeho ostrova Thasos. Letenky od leteckej spoločnosti Condor zoženiete za senzačných 69 €, a to vrátane spiatočného letu a letiskových poplatkov.

Grécke ostrovy – Kréta – 59 €

Na gréckych ostrovoch ešte chvíľu zostaneme, lebo práve Thasos nie je jedinou možnosťou, kam sa za super ceny môžete vypraviť. Ešte lacnejšie májové a júnové letenky zoženiete na ostrov Kréta, a to za neuveriteľných 59 €. Kréta je jedným z najkrajším miest Európy kde sa vám nesporne bude páčiť. Nekonečne dlhé pláže, slniečko, more a tiež veľa histórie a architektúry. To a mnoho ďalšieho vám ponúkne grécky ostrov Kréta.

Autor: Carlo RasoAutor: Carlo Raso

Malta – 49 €

Lákajú vás tiež španielske ostrovy, o ktorých je známe, že sú plné temperamentu, farieb, krásneho počasia a dych berúcej prírody? Potom využite akčných leteniek od leteckej spoločnosti Ryanair a vydajte sa teraz na prekrásny ostrov Malta. Tu si užijete mnoho zábavy a možno sa naučíte aj cudzí jazyk. Na Malte je totiž neuveriteľná koncentrácia jazykových kurzov. Cena leteniek je teraz skvelých 49 €, a to vrátane spiatočného letu a všetkých letiskových poplatkov.

Neapol – 27 €

Neplánujete v túto chvíľu typickú letnú dovolenku, ale napriek tomu by ste si radi užili voľno v zahraničí a trochu sa odreagovali od každodenného stresu? Potom vás iste nadchnú akčné letenky do prekrásneho talianskeho mesta Neapol. Práve v tejto metropole vznikla majestátna a všetkými milovaná pizza, na ktorú si tu musíte zájsť, a to nie iba raz. Neapol okrem vynikajúcej pizze ponúka prekrásnu architektúru, kultúrne pamiatky a mnoho ďalších zaujímavostí. Ceny leteniek do mesta Neapol teraz zoženiete za senzačných 27 €, a to len s leteckou spoločnosťou Wizzair.

Autor: stu_spivackAutor: stu_spivack

Článok Európa do 75 € len s akčnými letenkami bol publikovaný 4. června 2017 v 16.15 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...