sk  |  en
Utorok | 30.04.2024, 13:38 | meniny: Anastázia; zajtra: Sviatok práce
  • | Svetový veterinárny deň

    Svetový veterinárny deň je oslavou veterinárnej profesie. Pripomína sa od roku 2001 a bol vyhlásený Svetovou veterinárnou asociáciou. Zámerom je zvýšiť povedomie o väzbách medzi zvieratami a zdravím ľudí, pretože mnohé ľudské choroby majú pôvod v živočíšnej ríši. Je preto potrebná spolupráca lekárov a veterinárov na kontrole týchto ochorení a zavedenie mechanizmov na včasné odhalenie vypuknutia nákazy a rýchle vykonávanie preventívnych a liečebných opatrení.

Podporte nás

13.10.2015 | Portál Osobnosti.sk ako aj redakciu zastrešujeme predovšetkým z darov a reklamných kampaní. Doteraz len malá časť našich návštevníkov a čitateľov poskytla dary i keď návštevnosť portálu dlhodobo presahuje 1 mil UIP ročne. Ak by každý, kto sem aspoň raz za rok zavítal a daroval čo i len 1 €, naša kampaň by bola nadmieru úspešná a výnos z nej by bohate postačoval na prevádzku redakcie min. po dobu 10 rokov a posunul by spravodajstvo kvalitatívne výrazne vpred.

Portál Osobnosti.sk ako aj redakciu zastrešujeme predovšetkým z darov a reklamných kampaní. Doteraz len malá časť našich návštevníkov a čitateľov poskytla dary i keď návštevnosť portálu dlhodobo presahuje 1 mil UIP ročne. Ak by každý, kto sem aspoň raz za rok zavítal a daroval čo i len 1 €, naša kampaň by bola nadmieru úspešná a výnos z nej by bohate postačoval na prevádzku redakcie min. po dobu 10 rokov a posunul by spravodajstvo kvalitatívne výrazne vpred.

Staňte sa Patreonom a podporte tvorbu memoárov slovenských osobností cez Patreon (https://www.patreon.com/osobnosti)

najčítanejšie aktuality

kontaktujte nás

tip na osobnost