Hviezda reality šou sa zasnúbila.
StoryEditor

Škandalózna hviezdička z obrazoviek sa BUDE VYDÁVAŤ. Výberom zaskočila všetkých

21.05.2024, 14:41
Celebrity

Koniec vzťahom s mužmi. Účastníčka šou Love Island Ráchel Karnižová​ sa zasnúbila. Áno povedala na exotickom ostrove svojej priateľke. Jej príbeh šokoval internet. Mediálna hviezda sa bude vydávať za ženu. Ide len o marketingový ťah, alebo sa naozaj dá po čase zaľúbiť do rovnakého pohlavia?

Influencerka Rachelka  je mediálne známa najmä kvôli vystupovaniu v reality show Love Island. Pred jej televíznym pôsobením tvorila pár s hudobníkom, Tommym Kottym. Ich vzťah však skončil po tom, čo ho influencerka obvinila z násilia. Internetom dokonca kolovali nepríjemné fotky a videá, na ktorých bola Ráchel od krvi a s plačom hovorila o najťažších momentoch, aké za svoj život zažila. Na ostrove lásky sa však veľmi rýchlo zamilovala znova a istú dobu chodila s Claudeom.

Od vyšportovaného Clauda k Dominike

Pár z Love Islandu si získal mnoho fanúšikov ale aj neprajníkov. Viacerí ich lásku spochybňovali, po internete kolovali nepríjemné správy o tom, že im to dlho nevydrží a že sú spolu len kvôli popularite.

Či to bola pravda, uznajte sami. Mladý pár sa totižto po pár mesiacoch rozišiel. Ráchelka vo svojom svete lásky kráča ďalej. Onedlho si našla jednu, ktorá pokračuje nečakaným zvratom.

image

Do Clauda bola veľmi zamilovaná.

Povedala áno!

Správa o tom, že Ráchelka sa bude vydávať sa rozšírila rýchlo. Jej partnerkou je influencerka a fitness trénerka, Dominika Horáková, ktorá na Instagram zavesila šťastnú,,novozasnúbenú“ fotku. Na fotke je vysmiata Ráchel v plavkách, ktorá do kamery ukazuje ruku s prsteňom s modrým kamienkom uprostred. Pod príspevok napísala trénerka jednoznačné vyjadrenie: ,,Povedala áno!“

Reakcie fanúšikov neboli iba nadšené, pod fotkou sa objavilo mnoho pestrých reakcií. Niektorí majú pocit, že ide o žart a že to ani jedna z nich nemyslí vážne. Iní tvrdia, že influencerky sa snažia len o získanie pozornosti. Okrem negatívnych komentárov sa však našli aj pozitívne. Mnoho ľudí sa z tejto novinky teší a praje im čo najviac spoločného šťastia.

ANKETA
Myslíte si, že ide o skutočnú lásku?

Podobných prípadov je mnoho

Ak vám fakt, že sa žena po vzťahoch s mužmi presmeruje na ženské pohlavie príde netradičný, mýlite sa. Takýchto prípadov je veľa, podobný zvrat vo svojom osude zažilo niekoľko dievčat, ktoré svoje pravé šťastie našli až po niekoľkoročných vzťahových skúsenostiach.

Jednou z nich je napríklad americká herečka, Kristen Stewart. Dlhé roky sa stretávala s mužmi, internetom kolovali dokonca fámy o tom, že istú dobu tvorila pár s Robertom Pattisonom, známym z Twilight Ságy.

Po niekoľkých rokoch herečka odhalila svoju pravú tvár a svet šokovala správou, že je homosexuálka. Svoje odhalenie pravdy opisuje ako výstup z komfortnej zóny alebo ako proces, kedy sa jej podarilo vyjsť zo svojej ulity: ,, Hovorím si: Áno, mám 33, ale naozaj je to ťažké, “ úprimne dodala Kristen.

Ďalšou známou osobnosťou, ktorá mala rovnaký osud, bola Amandla Stenberg. Americká herečka, populárna vďaka filmom Láska stojí za všetko alebo Hádaj, kto je vrah, sa len pred niekoľkými rokmi verejne priznala, že je homosexuálne orientovaná. Spoločnosť mimoriadne šokovala, pretože zopár rokov intenzívne randila s chlapcami. Rok dokonca tvorila pár s raperom Jadenom Smithom. Po nejakom období však zistila, že jej skutočné šťastie je skryté niekde inde. Odvtedy bola vo vzťahoch výhradne so ženami.

Na lásku si niekedy treba počkať. Niektorým sa podarí svoje šťastie nájsť okamžite, iní musia vydržať o niečo dlhšie. Veríme, že s kýmkoľvek známe osobnosti skončia, budú v konečnom dôsledku šťastné. Láske sa predsa medze nekladú

image

Love Island 3. Česko & Slovensko

image

Rachel tvorí pár so ženou.

instagram/rachellkka
image

Ukázala zásnuby s exotiky.

instagram/rachellkka

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. jún 2024 06:29