Kúzlu mini pumpičiek BBB sa jednoducho nedá odolať

20. mája 2024
cyklisticka vybava

Čo vy a pumpy na bicykel? Nosíte so sebou záchrannú kompaktnú pumpu, ktorá vás vytrhne z nečakaných problémov? Alebo ste skôr free typ, ktorý sa spolieha na šťastie a nepredvída zbytočne nič negatívne?

Tak či tak, je tu niečo, čo oceníte v oboch prípadoch. Šikovné mini pumpičky BBB sú poklad, ktorý budete zbožňovať.

Predstavte si mini pumpu, ktorá je najmenšia na svete. Zložená dosahuje rozmer sotva 12 centimetrov, čo umožňuje, že ju jednoducho môžete nosiť vo vrecku svojho dresu alebo v kapsičke pod sedadlom. Nemusíte sa pritom vôbec obávať toho, že by bola menej výkonná. Disponuje totiž štvorkomorovou technológiou pre pôsobivý objem a dokáže vyprodukovať až 35 cm3 na jeden zdvih. Vďaka špeciálnej nasadzovacej hlavici, dvom rukovätiam a dlhému telu sa mimoriadne ľahko používa. Jednoducho ju nasadíte a ručne pumpujete. Hliníkové telo a hriadeľ poskytujú jej optimálnu odolnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti. 

pumpa na bicykel
Foto: BBB.

Bezproblémová kompatibilita

V prípade defektu alebo poklesu tlaku v pneumatikách už nemusíte mať hlavu v smútku, ani keď ste so sebou na trip neťahali klasickú pumpu. S mini pumpičkou BBB to hravo zvládnete. Kompatibilná je s FV galuskovým ventilom, ktorý je bežne používaný na cestných a horských bicykloch, no vhodná je tiež pre bezdušové systémy.    

Maximálny tlak je v prípade mini pumpičky BBB 8 barov / 116 PSI. K dispozícii je veľké množstvo rôznych verzií. Mini pumpa DoubleShot napríklad zahŕňa 4 hriadele, ktoré vám pomôžu zabezpečiť, že budete v prípade defektu za chvíľočku späť v hre. 

mini-pumpa na bicykel
Foto: BBB.

Model NanoRoad je zase ľahká, teleskopická mini pumpa s extrémne kompaktným dizajnom a vysokým výkonom. Wind Rush S disponuje hlavicou DualHead so zaisťovacou páčkou a jej kovový piest poskytuje rýchle hustenie veľkého objemu. 

Smelo za dobrodružstvom

Skvelé je, že na trhu sú aj náhradné náplne v podobe bombičiek, ktoré sú kompatibilné pre pumpu AirSpeed, EasyAir a CO2Blaster. Pomocou nich vyriešite problém s defektom rýchlo, jednoducho a prakticky. 

pumpa na bicykel
Foto: BBB.

Je logické, že na jazdu si so sebou nemôžete vždy ťahať veľkú stojanovú pumpu, preto radšej vyrážate bez nej. Teraz však už nemusíte riskovať a smelo sa môžete vrhnúť za dobrodružstvom s mini pumpičkou, ktorá je taká malá, že ani nebudete vedieť o jej prítomnosti. 

Značka BBB je v tomto skrátka preborník. Využitím inteligentných funkcií, odolných materiálov a unikátneho systému hlavice prichádza s inováciami a dizajnom, ktoré sú lídrom na trhu.


Text: SK Profi Bike
Foto: BBB

1/1
Zavrieť reklamu