Reklama

Podrobnosti o Premier Sport 4 v Magio TV. Bude aj na satelite či v IPTV?

Športový kanál Premier Sport 4, ktorý mohli od jeho štartu sledovať na Slovensku iba klienti DIGI TV, je od 7. mája sprístupnený aj predplatiteľom Magio TV. Klienti Magio TV majú k programu prístup od programového balíka L, respektíve čisto športového balíka v službe Magio TV Predplatné. Vo všetkých prípadoch však ide iba o internetové (OTT) služby. V satelitnej službe Magio Sat a v IPTV Magio TV stanica dostupná nie je a podľa vyjadrenia operátora pre SatelitnáTV.sk sa zaradenie do týchto služieb aktuálne ani neplánuje. Na družici pritom operátor program šíri na svojej vlastnej kapacite a to pre DIGI TV a Telly.
Pokračovanie nižšie:

Oproti DIGI TV majú však užívatelia Magio TV prístup iba programom, reláciám či turnajom zo záznamu. Priame prenosy turnajov OKTAGON MMA dostupné nie sú. V čase živého vysielania zápasu má byť v Magio TV vysielaný starší zápas zo záznamu. Priame prenosy turnajov na Premier Sport 4 ponúka na Slovensku divákom iba DIGI TV. Aktivovať si ich môžu prostredníctvom platenej SMS. Cena prístupu k jednému turnaju je 15,99 €.

Stanica Premier Sport 4 odštartovala koncom minulého roku. Vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni. V programe sa objavujú relácie ako Cesta na Oktagon, Projekt X, Oktagon Majk, Oktagon výzva či Bez rukavíc. Okrem toho prináša stanica tiež priame prenosy a záznamy z turnajov OKTAGON MMA. Kompletný program stanice je už dostupný na portáli SatelitnáTV.sk v sekcii TV program, kde už teraz ponúkame televízny program pre viac ako 200 staníc.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobre vediet…Kvoli peniazom som uvazoval nad prijmom plnej verzie Premier Sport 4 /LIVE/ cez OTT MAGIO paket Sport Extra. V takomto pripade mi vsak nadalej dostacuje sat pay-tv DIGI SK balik Premium 😀

  2. Hádam len si si nemyslel, že ti Telekom dá za 9 eurový balík športových staníc prenosy z Premier Sport 4 čo inde pýtajú16 eur?

  3. To hádaš podĺa seba? Len špekulanti hádajú…Normálni priaznivci Premier Sport 4 HD sledujú.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.