Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Obrovská strata pre televízny svet: Zomrela slávna moderátorka (†58)... Jej telo našli na ulici!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Americký televízny svet prišiel o veľkú osobnosť. Vo veku 58 rokov zomrela politická komentátorka a dlhoročná tvár CNN Alice Stewart. Jej telo našli bez známok života vonku na juhu Washingtonu!

Muži zákona uviedli, že telo moderátorky CNN našli v sobotu skoro ráno na južnom predmestí Washingtonu. A hoci ležala vonku, podľa nich neexistuje podozrenie, že by v jej smrti hralo úlohu cudzie zavinenie. 

„Alice bola pre všetkých v CNN drahá priateľka a kolegyňa. Ako politická veteránka a novinárka ocenená cenou Emmy vniesla do spravodajstva CNN iskru a naprieč redakciami bola známa nielen pre svoj politický um, ale aj pre svoju láskavosť,“ uviedol generálny riaditeľ televízie Mark Thompson. 

Stewart začala svoju kariéru ako regionálna reportérka v Georgii, odtiaľ sa presunula do Arkansasu, kde už pôsobila ako moderátorka. Od novinárčiny sa však presunula k politike - bola riaditeľkou komunikácie viacerých politikov.

Pred voľbami v roku 2016 ju však CNN najala ako politickú komentátorku. „Vždy sme ju pozývali do môjho programu, pretože sme vedeli, že na jeho konci budeme všetci o niečo múdrejší,“ vyjadril sa moderátor CNN Wolf Blitzer. Hosťom jeho relácie bola aj deň pred svojou smrťou.

Viac o téme: Alice Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu