Influencerka Ráchel sa objavila so zásnubným prsteňom. Prekvapí vás, kto je po jej boku!

Zdieľať
Ráchel Karnižová zásnuby
Foto: Instagram/rachellkka - koláž Najky.sk

Mladá kráska dostala prsteň počas dovolenky.

Influencerku a modelku Ráchel Karnižovú si bolo možné všimnúť v reality šou Love Island alebo Survivor Česko-Slovensko. Mladá kráska má taktiež vlastnú značku oblečenia.

Zo šou Love Island odišla Ráchel spolu s Claudeom a pár skutočne spolu ostal aj po vypnutí televíznych kamier. Vzťah im však dlho nevydržal a dvojica išla po nejakej dobe od seba.

Ráchel však nemala dlho hlavu v smútku a za Claudea má už aj náhradu. Na Instagrame predstavila svoju novú lásku. Nie je to však žiadny muž. Ide o ženu.

Jej partnerkou je česká fitness trénerka Dominika Horáková. Dominika sa stala v roku 2023 Miss fitness. Venuje sa, podobne ako jej partnerka, aj práci na sociálnych sieťach.

Ráchel Karnižová zásnuby
Novou partnerkou Ráchel je fitness trénerka Dominika (vľavo). Foto: Instagram/rachellkka

Aktuálne krásky trávia spoločnú dovolenku v Dominikánskej republike. Dominika zverejnila fotografiu, na ktorej drží ruku Ráchel so zásnubným prsteňom a popisom: „Povedala áno.“

Ráchel Karnižová zásnuby
Prsteň od Dominiky. Foto: Instagram/rachellkka

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že sa krásky zasnúbili, nie je to celkom tak. Web markiza.sk kontaktoval Ráchel, ktorá zásnuby poprela. Podľa jej slov to ľudia nepochopili a budú to musieť s partnerkou vysvetliť.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom