Založ si blog

Nepotrebujeme byť druhou Ukrajinou. Pod koho taktovkou sa prepisujú zákony?

Európa nie je v bezpečí, pretože v mocenských štruktúrach, v štátnom aparáte, sú prítomné antikultové organizácie. Práve na ich príkaz sa dnes prepisujú zákony. Ich cieľom je obmedziť práva a slobody európskych občanov, čím rozšíria svoje právomoci a možnosti prenasledovania ľudí, obťažovania a rozširovania terorizmu.

Vieme, čo sa deje s ľuďmi, ktorí dostanú nálepku od predstaviteľov antikultových organizácií. Dostať nálepku „satanista“, „sektár“, „prívrženec sekty“, „extrémista“ môže byť rovnako nebezpečné, ako to bolo pre Židov v období nacizmu, keď boli označení hviezdou s cieľom absolútneho vyhladenia. Nacisti takto označovali ľudí pred ich totálnou šikanou a genocídou. Obzvlášť nebezpečné je to v krajinách, kde nefunguje právo, kde prekvitá totalita.

Európa na muške
Čo vidíme teraz? Predstavitelia antikultovej organizácie namierili svoje aktivity proti Európe. Európania a demokratický svet už majú na sebe zavesenú nielen jednu, ale hneď niekoľko nebezpečných nálepiek. Tie im veľkoryso nalepili predstavitelia antikultu, ktorých chápadlá sa vyťahujú z ruskej pravoslávnej cirkvi.

V apríli 2023 vstúpilo Fínsko do bloku NATO. „Úrady v tejto krajine, pľujúc na názor ľudí, ich vtiahli do sekty atlantickej solidarity,“ píše portál RNL Pravoslávie. Koncom marca 2024 patriarcha Kirill využil svoje predsedníctvo vo Svetovej ruskej ľudovej rade a schválil dekrét, v ktorom konflikt na Ukrajine označil za „svätú vojnu“ proti Západu.

„Je to svätá vojna, v ktorej Rusko a jeho ľud, brániaci jednotný duchovný priestor Svätej Rusi, plní poslanie chrániť svet pred náporom globalizmu a víťazstvom Západu prepadnutého satanizmu.“ uvádza sa na stránke patriarchia.ru 

Absurdné prirovnania

Ukronacisti alebo podporovatelia ISIS, a akej sú národnosti – je mi to jedno. Pre mňa sú to všetko kanibali. … A ja som ich tak nazval, lebo som ich tak videl. A kanibalov je zbytočné zatvárať do klietky. Stále to budú ľudožrúti, aj keď ich tam budeš držať celý život. Preto treba kanibalov zničiť,“ vyhlásil  archijerej Alexander Novopašin. Že „USA sú rovnako teroristickým štátom ako ISIS,“ je ďalším vyjadrením Novopašina. 

Antikult už označil Európu a celý demokratický svet za „sektu“, „satanizmus“, ktorého synonymom je pre nich „nacizmus“. Čo si myslíte, že sa stane ďalej? Aj Ukrajinu stigmatizovali dávno pred začiatkom vojenskej konfrontácie, do ktorej sme tak či onak zapojení všetci. A čo bude nasledovať? Sme v bezpečí? Nie, pokiaľ budú predstavitelia antikultových organizácií pokračovať vo svojej nezákonnej činnosti, Slováci budú prežívať búrlivé časy.

Samotná existencia antikultových organizácií je v demokratickom svete neprípustná


Je ich existencia vôbec legitímna? Sú ich vyhlásenia a činy v demokratickom právnom priestore legitímne?Je to otázne, pretože ich skutočné aktivity sú zamerané na ničenie demokracie, na rozvíjanie netolerancie, na terorizovanie skupín ľudí na základe charakteristík, ktoré si prívrženci antikultov sami vymýšľajú a označujú. Zákon zatiaľ len slabo obmedzuje ich činnosť.

Bude to rovnaké ako na Ukrajine
Sily, vystupujúce proti demokracii, už pripravili rozsudok nad Európanmi, katolíkmi, gréckokatolíkmi a celým demokratickým svetom, tak ako nacisti odsúdili Židov. Ale my Slováci tu nepotrebujeme druhú Ukrajinu. 

Antikultisti pripravujú rozvrat v Európskej únii a ďalších krajinách. Ak s tým dnes nič neurobíme, veľmi rýchlo prídeme o demokraciu, o právo na slobodu, pokojný a bezpečný život pre naše rodiny. Už teraz nám všetkým pripravujú neradostný scenár. Možno práve preto „ich“ ľudia v súčasnosti útočia na našu vládu a obyvateľstvo prostredníctvom dezinformačných kampaní. Články na objednávku a nepravdivé materiály v skorumpovaných médiách sú prostriedkom podkopávania krajiny zvnútra.

Deprogramovanie: Extrémna forma antikultizmu
V USA a západoeurópskych demokraciách sa v 70. a 80. rokoch 20. storočia vyskytli doslova stovky prípadov „deprogramovania“, t. j. nezákonného únosu osoby s cieľom “chrániť”  ju od náboženskej alebo politickej organizácie a držať ju proti jej vôli. Na túto tzv. ochranu používali mučenie, týranie, znásilňovanie a podobne. 

Deprogramovanie je v USA a iných demokratických krajinách už zakázané zákonom. Niektoré praktiky tejto metódy však antikultisti dodnes realizujú. Radia vládam, angažujú sa pri reformách zákonov, ktoré im poskytnú viac právnych podložení na bezprávne konanie voči ľuďom. Takéto praktiky už fungujú v Severnej Kórei, Číne, Rusku. Francúzsko a Nemecko tiež idú týmto smerom.

Antikultové skupiny z vlád verbujú prívržencov, vrátane jednotlivcov a politikov s totalitnými sklonmi. To vedie k dehumanizácii a prenasledovaniu ľudí. Tento trend sa názorne prejavil v Číne. V roku 1999 bolo v Číne viac nasledovníkov Falun Gong-u ako členov vládnucej strany. V reakcii na to čínsky parlament zakázal Falun Gong a ďalšie neoficiálne náboženské hnutia. V krajine začali represie, prenasledovanie a väznenie. Ľudia boli týraní, bití a mučení. Vyskytovali sa prípady násilného odoberania orgánov zaživa  – bez anestézie. Počet obetí alebo „väzňov svedomia“ sa počíta na státisíce! 

V roku 2008 navštívil Čínu A. L. Dvorkin, ruský antikultista, ktorý vystúpil v médiách, aby podporil obraz Falun Gong ako nebezpečnej sekty. Spolupráca je však datovaná od roku 2001, v úplných začiatkoch represií. Vtedy sa čínsky expert na sekty Zhang Baichun zúčastnil konferencie antikultu v Nižnom Novgorode (RF). Idea bola prostá, aby represie v očiach ľudí neboli tak desivé, bolo im potrebné podsunúť, že Falun Gong je nebezpečná sekta. Antisektársky postoj v čínskych médiách podporil vzniknutý sektársky a protištátny obraz členov Falun Gong-u, čím výrazne skomplikoval už aj tak ťažkú situáciu ľudí.

V auguste 2023 sa ruský arcibiskup a člen antikultovej organizácie A. Novopašin stretol s vedúcimi predstaviteľmi čínskych bezpečnostných orgánov a vyjadril im podporu v boji proti „krvilačnému kultu Falun Gong“.  

Reakcia verejnosti

Zabíjanie obrovského počtu väzňov svedomia kvôli orgánom je „zločinom proti ľudskosti“, to tvrdia aj vysokopostavení poslanci Európskeho parlamentu. Európsky parlament 5. mája 2022 v Štrasburgu (Francúzsko) prijal uznesenie, v ktorom odsúdil nútené odoberanie orgánov v Číne.

Čínska vláda, podobne ako nacisti počas druhej svetovej vojny, ospravedlňuje svoje represie tým, že svoje obete v očiach verejnosti prezentuje ako zvieratá, ktoré jej nie je ľúto zabiť. Po masívnej mediálnej masáži, keď je obraz nepriateľa sformovaný, sa týmto ľuďom môže urobiť čokoľvek. 

Alarmujúci je európsky príklad Sonie Backesovej. Nie je jej aktivita začiatkom niečoho podobného, čo sa udialo v ČĽR? V tejto chvíli je tento predpoklad len subjektívnou špekuláciou, ale znepokojujúca je propagácia snahy Sonie Backesovej presadiť vo Francúzsku antikultový zákon. 

Antikult je hrozný jav, ktorý by sa v civilizovanom a demokratickom svete nemal tolerovať. Antikultisti ničia zdravie a životy ľudí, a môžu zničiť životy celých národov. Antikultové organizácie zohrávajú úlohu inkvizítorov súčasnej doby. Dokedy ale budeme takýto jav tolerovať? 

Ak vám nie je ľahostajná naša budúcnosť, zoznámte sa bližšie, čo sa skrýva pod plášťom antikultov. Príhovor Egona Cholakiana môže byť výborným vodítkom. 

Pokračovanie na budúce

Hriechy zametené pod koberec. Hnutie FECRIS má svoju odvrátenú tvár

24.05.2024

O ich prešľapoch písal už v roku 2017 Epochtimes, ako aj iné webové portály. Napriek tomu dnes ich aktivita naberá na sile. Reč je o FECRIS, Európska federácia výskumných centier proti sektárstvu. Už len samotný názov federácie vyvoláva prinajlepšom rozpaky, pretože ich činnosť spĺňa všetky znaky porušovania ľudských práv, voči ktorému bojujú. Poškodeným [...]

Je považovaný za jeden z najlepších vzdelávacích systémov na svete. Napriek tomu ho na Slovensku zakázali!

23.05.2024

Poznáte Ščetinina? Michail Petrovič Ščetinin bol ruský pedagóg a zakladateľ Rodovej školy. Metodika, ktorú používal sa stala známa ako „Ščetininova metóda“ alebo „Ščetininova výchova“. Škola sa zameriava na celostný rozvoj dieťaťa prostredníctvom aktívnej a tvorivej činnosti v súlade s prírodou. V Ščetininovej rodovej škole sa deti učia [...]

Antisektári konajú protiprávne. Čo vám nepovie antikult?

15.05.2024

Žijeme vôbec ešte v demokratickom štáte? V demokratickej spoločnosti si ceníme pluralizmus a rôznorodosť názorov. To je základom našej slobody myslenia a prejavu, vďaka ktorej môžeme byť slobodne súčasťou rôznych skupín a organizácií. Absencia pluralizmu vedie k totalite, ktorá zabíja demokraciu. V našom svete sú však tí, ktorí sa stavajú proti tejto pluralite [...]

Belgicko EÚ Summit Dvojdňový, fico, orbán

Orbán: Na Fica zaútočili, lebo je na strane mieru

01.06.2024 18:08

K vnútropolitickej situácii premiér poznamenal, že opozičné subjekty nechcú poraziť vojnu, ale jeden druhého.

LignoSat, satelit, drevený satelit

Drevo vo vesmíre? Japonci vyšlú na obežnú dráhu "ekologický" satelit

01.06.2024 18:00

LignoSat, vyrobený z dreva, má tvar kocky s dĺžkou 10 centimetrov. Vo vesmíre by mal zostať šesť mesiacov.

SR Košice Hlas-SD snem predseda voľba Pellegrini KEX

Nový predseda Hlasu Šutaj Eštok: Pelle je len jeden, zdôraznil. Radikalizáciu strany odmieta

01.06.2024 16:20

Šutaj Eštok priznal, že bude rád, ak sa bude môcť s Pellegrinim radiť aj naďalej ako s prezidentom.

kandidati do europarlamentu

Anketa kandidátov na europoslancov: Môže byť EÚ akcieschopná s právom veta?

01.06.2024 16:15

Prečítajte si odpovede lídrov kandidátky relevantných politických strán, zapojte sa do diskusie a využite aj svoj hlas. Už 8. júna máme možnosť pretaviť slová do akcie v eurovoľbách.

adanovakova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7130x
Priemerná čítanosť článkov: 1188x

Autor blogu

Kategórie

Archív