Dokonalé krivky, dekolt ako magnet - Eva Longoria vyzerá lepšie ako pred 20 rokmi. A pozrite na Demi Moore, v Cannes zatienila aj oscarovú star

Červený koberec v piatok večer bol v Cannes doslova natrieskaný hviezdami. Nový film gréckeho režiséra Yorgosa Lanthimosa spojil pred objektívmi oscarovú hviezdu aj hollywoodsku elitu.

17.05.2024 20:59
France Cannes 2024 Kinds of Kindness Red Carpet Foto: ,
Herečka Eva Longoria sa ako tvár kozmetického gigantu objavila na premiére nového filmu Yorgosa Lanthimosa Kinds of Kindness.
debata (1)

Kinds of kindnes – tak znie názov novinky renomovaného gréckeho režiséra, ktorý posledné mesiace a minulý rok pútal pozornosť snímkou Chudiatko. Jeho hlavná hviezda Emma Stone – americká herečka, ktorá si za výkon odniesla aj sošku Oscara – nechýba ani v jeho najnovšom počine. A nechýbala ani medzi prítomnými hviezdami.

Katarína Morháčová Čítajte viac Slovenská herečka Morháčová žiarila v Cannes, na hlave turban a tie šaty... zvodnejšie to už nešlo, prsty v jej podobe má Čech aj Slovenka

Stone sa objavila v kreácii z dielne Louis Vuitton – bordových šatách s metalickou štruktúrou a odvážnym dekoltom. Prišla s typickým úsmevom a v dobrej nálade, nebola jedinou slávnou tvárou. Lanthimos do svojho nového filmu obsadil aj herečku Margaret Qualley, ktorá sa tiež objavila už v snímke Chudiatko v epizódnej úlohe.

Eva Longoria
Herečky a kamarátky Hunter Schafer (vľavo) a...
+40Americká herečka Demi Moore podporila premiéru...

Očarujúca dcéra herečky Andie Macdowellovej uchvátila aj na červenom koberci – v róbe Chanel Haute Couture. A do tretica pútala pozornosť aj Hunter Schafer, ktorej voľba padla na ľadovo belasú róbu Armani Privé. Hrdinka hitu Eufória v nej vyzerala úchvatne.

Herečky a kamarátky Hunter Schafer (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Hunter Schafer (vľavo) a Margaret Qualley Herečky a kamarátky Hunter Schafer (vľavo) a Margaret Qualley spoločne na červenom koberci. Jedna v kreácii Armani Privé, druhá v Chanel Haute Couture.

Podobnými slovami však možno opísať aj zjav americkej herečky Evy Longorie, ktorú si ešte našinec pamätá zo seriálu Zúfalé manželky. Od premiéry jeho prvej epizódy prešlo už dvadsať rokov, ale zdá sa, že Longoria za dve dekády nezostarla ani štipku. Ba čo viac, vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. V marci oslávila 49. narodeniny, ale jej podoba na červenom koberci v trblietavej róbe s odvážnym výstrihom bola ako magnet. A pôvab nositeľky rovnako.

Herečka Demi Moore v kreácii Armani Privé... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
France Cannes 2024 Kinds of Kindness Red Carpet Herečka Demi Moore v kreácii Armani Privé vyzerala senzačne.

S hollywoodskou aurou nezaostala však ani herečka Demi Moore, ďalšia z hviezdnych hostí piatkového večera. V róbe Armani Privé a s dlhými havraními vlasmi siahajúcimi až po pás sa 61-ročná superstar zaradila do zoznamu dám, ktoré možno označiť nielen za skvelo oblečené, ale tiež očarujúce.

Ešte viac a ďalších hostí, dámy aj pánov, nájdete v našej galérii. Predchádzajúce galérie z Cannes nájdete nižšie.

Rose Bertram prichádza na premiéru filmu The...
Modelka Tatiana Korsakova.
+44Americká herečka Jane Fonda v kreácii Elie Saab.
Herečka Anya Taylor-Joy na slávnostnej premiére...
Bývalá Miss Francúzska Iris Mittenaere.
+28Herečka a členka poroty Eva Green pózuje v...
Eva Longoria
Herečky a kamarátky Hunter Schafer (vľavo) a...
+40Americká herečka Demi Moore podporila premiéru...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Eva Longoria #Cannes #Demi Moore #Emma Stone #MFF Cannes #Yorgos Lanthimos #Margaret Qualley

+ Dajte pozor na kĺby a prechladnutie ľadvín. Počasie nás niekedy prekvapí.
Máte pred sebou malé...

+ Spamätajte sa, spomaľte tempo, odchod do dôchodku rozhodne neodkladajte.
Vyhýbajte sa riziku, môžete...