Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Jojkárska hviezdička zmenená na NEPOZNANIE: To čo so sebou DOROBILA?!

Mirka v Nákupných maniačkach
Mirka v Nákupných maniačkach (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V roku 2021 zahviezdila v jojkárskej šou svojím výberovým šatníkom. No a ani po troch rokoch to inak s obliekaním nemá. Stále je verná svojmu štýlu a vkusu, len jej výzor je iný. Tak tú by ste teraz ani nespoznali!

Mnohé ženy ju pre jej štýl obdivovali. Miriama Miri Slobodníková ukázala svoj šatník v roku 2021 v relácii Nákupné maniačky. V tom čase sa dosť zviditeľnila a každé mladé dievča sa chcelo obliekať ako ona. Odvtedy prešiel už nejaký ten piatok no a bývalá maniačka sa dosť zmenila. Z čiernej farby vlasov prešla najprv na svoj prirodzený odtieň - blond a teraz sa pýši hnedou hrivou.

Mirka Slobodníková v šou Nákupné maniačky (Zdroj: TV Joj)

Z času na čas si ich predĺži a potom zasa skráti. Aktuálne je verná krátkemu zostrihu. Potetovaná kráska sa však nechala aj viditeľne vylepšiť. Takto bojuje proti vráskam! Je zrejmé, že si dala zväčšiť pery a podľahľa i rôznym výplniam na tvári. Dnes by ste ju už vôbec nespoznali... Pozrite, čo so sebou dorobila! Mirka sa stihla medzičasom aj vydať. Svadbu mala pred rokom. Áno povedala svojej láske Martinovi.

Viac o téme: Nákupné maniačkyMirka Slobodníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu