Americké námorníctvo zverejnilo ďalší stret s UFO: Guľový objekt im zmizol pod vodnou hladinou

Na videu možno vidieť Guľový objekt, ktorý sa vznášal vo vzduchu, následne rýchlo zmizol pod hladinou vody.

vesmirna lod
Zdroj: vchalup2 / depositphotos.com

Posledné štyri roky sa strhol ošiaľ okolo objektov UFO. V roku 2020 americká vláda priznala, že lietajúce taniere na oblohe sú skutočné a nikto nevie odkiaľ prišli a čo sú zač. Samozrejme, automaticky to neznamená, že ide o zelených mužíčkov, ktorí sa nám tu premávajú nad hlavami, ako sa im zachce.   

Keď sa spomenie UFO, každý si okamžite predstaví pokročilú kozmickú loď, ktorá ku nám prišla z vesmíru a pilotujú ju drobní zelení mužíčkovia. Hoci aj to je jednou z možností, predstavitelia americkej armády sa zastávajú skôr teórie, že ide o pokročilé vozidlá, ktoré vznikli pod prísne utajovaným výskumným projektom nepriateľskej krajiny.  

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Americká vláda dokonca zmenila označenie objektov UFO na UAP, aby sa vyhla práve spojeniam s mimozemskými civilizáciami. Lietajúce taniere sa po desaťročiach dostali na titulky novín po zverejnení niekoľkých videí, na ktorých sa piloti amerického námorníctva stretli s nevysvetleným objektom počas jedného z cvičení. Námorníctvo potvrdilo, že tieto videá sú skutočne autentické.  

Na záberoch môžete vidieť objekt, ktorý sa nepodobá na žiadne lietadlo, ktoré sa dnes používa v akejkoľvek armáde. Piloti sami popísali, že objekt nevydával takmer žiaden zvuk a vyznačoval sa letovými vlastnosťami, ktoré popierajú naše chápanie.

Nevysvetlený objekt zmizol pod vodnou hladinou

Ako informuje portál IFL Science, na internete sa objavilo ďalšie video, ktoré zachytáva guľový objekt UFO. Záhadný objekt najprv “tancuje” naprieč obrazovkou a následne sa ponorí pod hladinu oceánu.  

“Americké námorníctvo natočilo a odfotilo sférické objekty UFO, ktoré sa vyznačovali pokročilými transmediálnymi vlastnosťami,” tvrdí filmár Jeremy Corbell, ktorý zdieľal zábery zachytávajúce UFO.  

Samotné video malo vzniknúť ešte v roku 2019. Predpokladá sa, že vzniklo v bojovom informačnom centre lode USS Omaha, ktorá sa nachádzala neďaleko pobrežia San Diega. Tieto informácie ale nie sú potvrdené.  

Ako sme už spomínali, záhadný objekt vykazuje fantastické transmediálne vlastnosti. To znamená, ako môžete vidieť aj na videu, že mu nerobí absolútny problém prejsť z letu vo vzduchu pod vodnú hladinu. Takúto vlastnosť nemá žiadna známa technológia.  

Samotný objekt má priemer približne dva metre a pohybuje sa mimoriadne rýchlo. Odhaduje sa, že objekt dosiahol rýchlosť až 254 km/h. Na zábere môžete vidieť, ako UFO mizne pod vodnou hladinou. Zvláštne je, že neskôr námorníctvo vyslalo ponorku na preskúmanie oblasti, kde objekt zmizol pod vodou. Ponorka nenašla po objekte najmenšie stopy.  

Americká armáda sa v minulosti zaoberala konceptom “lietajúcej ponorky”, no ukázalo sa, že takýto stroj má niekoľko mimoriadne ťažkých problémov, ktoré by sme museli prekonať. Tie sa týkajú hlavne zásoby vzduchu a paliva. Na podobnom koncepte pracovala aj zbrojovka Lockheed Martin, no opäť zrušila projekt kvôli problémom počas vývoja.  

Doteraz teda neexistuje žiadna známa technológia, ktorá by dokázala dlhšiu dobu letieť vo vzduchu, s ľahkosťou sa ponoriť pod vodu a pokračovať v ceste. Otázkou teda ostáva, čo sa podarilo americkému námorníctvu zachytiť.  

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre