Výzva pre účastníkov FIT štýl Challenge: Pripojte sa k našim kultúrnym dobrodružstvám!

Jana Fialová | 17. máj 2024
Výzva pre účastníkov FIT štýl Challenge: Pripojte sa k našim kultúrnym dobrodružstvám!

Poďte s nami za kultúrou - tentoraz do sveta hudby!

Milí účastníci FIT štýl Challenge,

chceme vás pozvať na jedinečné kultúrne zážitky, ktoré vám dodajú energiu a inšpiráciu! Máme pre vás tri fantastické koncerty, ktoré nesmiete premeškať. Okrem toho vás povzbudzujeme, aby ste sa zapojili a pridali svoje tipy na zaujímavé podujatia vo vašom okolí.

Každý koncert skupiny FRAGILE je oslavou ľudského hlasu, ktorý predvádza, čo všetko je ním možné dokázať. Tentokrát sa môžete tešiť na špeciálny koncert, kde sa k nim pridá aj talentovaná Mária Čírová. Pripravte sa na večer plný nádherných piesní v originálnom prevedení, ktoré spojenie týchto špičkových interpretov premení na nezabudnuteľný zážitok. Svetové hity v a cappella úpravách a najväčšie hity Márie Čírovej budú zárukou hudobného luxusu.
Kde? Blue Note Jazz and Music Club, Nové Mesto nad Váhom www.bluenote.sk 
Kedy? 17.5. 2024 o 20:00 hod.

Výlet do hudobnej minulosti s The Backwards

Pre milovníkov legendárnych The Beatles je koncert kapely The Backwards skvelou príležitosťou na návrat do hudobnej minulosti. The Backwards, považovaní za jeden z najlepších Beatles revivalov na svete, prinášajú strhujúci zážitok pre fanúšikov všetkých generácií. S úspechom na prestížnom Beatlefeste v New Yorku a koncertovaním po celom svete, vrátane slávneho Cavern Clubu v Liverpoole, vám ponúknu večer plný nezabudnuteľných hitov.

Kde? Blue Note Jazz and Music Club, Nové Mesto nad Váhom
Kedy? 18.5. 2024 o 20:00 hod.

Legenda rocku Rod Stewart v Bratislave

Nechajte sa uniesť hitmi, ktoré formovali generácie, a príďte si vychutnať výnimočný koncert Roda Stewarta 22. mája v TIPOS Aréne v Bratislave. Sir Rod Stewart, ikonický hudobník a skladateľ, prinesie svoj jedinečný hlas a energiu na pódium, čo robí z tejto udalosti exkluzívne podujatie. S repertoárom plným hitov ako „Do Ya Think I’m Sexy“, „Sailing“, „Maggie May“ a „Forever Young“ zažijete večer, ktorý vás pohltí a poskytne zážitok na celý život.  
Kedy? 22. 5. 2024 o 20:00 hod.

Zapojte sa a pridajte svoje tipy!

Radi by sme počuli aj vaše odporúčania na zaujímavé podujatia vo vašom okolí. Máte tip na skvelý koncert, divadelné predstavenie alebo iný kultúrny zážitok? Podeľte sa s nami a ostatnými účastníkmi FIT štýl Challenge!

Zapojte sa, zažite nezabudnuteľné momenty a inšpirujte ostatných. Tešíme sa na vaše príspevky a na spoločné kultúrne dobrodružstvá!