Puerto vydáva nový videoklip ku skladbe Pinky Ring.

V singli pokračuje v urban latino žánri. Pre poslucháčov je predzvesťou nového EP, ktoré bude dostupné už 26.5. na všetkých streamovacích platformách. 

O produkciu skladby, rovnako ako aj celého EP, sa postaral producent Rexosound. Zaujímavosťou je, že v singli Pinky Ring spojil Puerto sily so svojím bratom Ninom Churým, ktorý sa pred kamerou objavil prvýkrát a vystupuje pod menom 23youngblood. Svoju časť skladby nahral Nino počas pobytu u Puerta v Španielsku.

“Keďže už viem aká skladba bude nasledovať po Pinky Ring, nemôžem prehlásiť, že sa teraz chystám venovať iba urban latino žánru v spojení s afrobeatom. Mám nachystaných kopec iných skladieb z úplne iného súdka,“ hovorí Puerto o pripravovanej hudbe. „Čo ale viem potvrdiť je, že som sa vrátil zo Španielska preto, aby som dokončil, čo som na slovenskej scéne začal. Takže mojim fanúšikom odkazujem, že ich čaká veľa mojej muziky či už v ich slúchadlách alebo naživo na koncertoch.”

Videoklip vznikol pod taktovkou Pierra Lexisa a jeho tímu z videoprodukčnej spoločnosti Lexis Production v priestoroch bratislavskej Refinery Gallery. Zatancovali si v ňom aj tanečníčky z akadémie N Dance Company, o choreografie sa postaral tanečník Noro Grofčík. Celý klip využíva energiou nabité vizuály, ktoré diváka prenesú priamo tam, kde singel vznikol – do slnečného Španielska.

Ďalšou zaujímavosťou je, že vo videoklipe v hlavnej ženskej postave účinkuje Puertova priateľka

TS – Nora Gajdičiarová.