Senzácia v Múzeu dopravy: Vstúpte do sveta modelových železníc a užite si občerstvenie v historickom reštauračnom vozni

Fin plagat noc muzei vystava modelove zeleznice.jpg

Múzeum dopravy v Bratislave pripravuje Medzinárodnú výstavu modelových železníc, kde vás čaká bohatý program a predstavia sa železničiari zo siedmich európskych krajín s ich precízne vypracovanými modelmi.

Múzeum dopravy v Bratislave, ktoré je súčasťou Slovenského technického múzea, pripravilo pre milovníkov železníc a modelov nezabudnuteľnú udalosť. V dňoch 17. až 19. mája 2024 sa tu uskutoční Medzinárodná výstava modelových železníc. Výstava bude pre verejnosť otvorená denne od 10.00 do 18.00 a v sobotu 18. mája až do 21.00 hod.

Na tejto prestížnej výstave budú prezentované železničné modely v mierke H0, ktorá je najpopulárnejšou mierkou medzi modelármi po celom svete. Podujatie dokumentuje medzinárodnú spoluprácu v rámci záujmových aktivít európskeho združenia FISAIC a predstaví tvorbu železničiarov zo Španielska, Francúzska, Nemecka, Maďarska, Belgicka, Slovenska a Českej republiky.

Návštevníci sa môžu tešiť nielen na detailne vypracované modely a zložité železničné scenérie, ale aj na občerstvenie v historickom reštauračnom vozni. Ten dodá výstave autentickú atmosféru minulých čias. Toto podujatie je ideálnou príležitosťou pre rodiny, nadšencov železníc a modelárov na stretnutie s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi, na výmenu skúseností a inšpirácií.

Výstava sa koná v Slovenskom technickom múzeu – Múzeum dopravy, Šancová 1/B, 811 04 Bratislava. Organizátori srdečne pozývajú všetkých záujemcov, aby prišli objaviť fascinujúci svet modelových železníc a užili si atmosféru medzinárodného podujatia, ktoré sľubuje nezabudnuteľné zážitky.

Fin plagat noc muzei vystava modelove zeleznice2024 1 724x1024 1.jpg

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk