Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
02. 06.
kurzy
02:00info
EDM
DAL
NHL live
«

Reprezentácia

Zámorský expert vyzdvihol Hlavaja i Nemca. Tatar? Možno lepší aj ako Slafkovský

Po slovenskej výhre 4:0 nad Poľskom v stredajšom zápase majstrovstiev sveta v ľadovom hoeji vydvihol zámorský expert Steven Ellis z Daily Faceoff troch Slovákov – brankár Samuela Hlavaja, obrancu Šimona Nemca a útočníka Tomáša Tatara.

K brankárovi, ktorý nedávno podpísal zmluvu s tímom Minnesota Wild, uviedol: „S 20 zákrokmi bol Hlavaj aj dnes pripravený na tú výzvu. Nebol ku koncu taký zaneprázdnený, ale ešte nemal zápas, v ktorým by bol mimo. Proti Američanom bol skvelý a dnes bol pri plne zaslúženom čistom konte pri plnej kontrole.“

Nemec zaujal Ellisa korčuľovaním a pohybmi s pukom, ktoré podľa neho pôsobia, že ich robí bez námahy. Vyzdvihol jeho prihrávku na gól, ktorým Tatar zvýšil na 2:0.

„Nemec bol doteraz v každom zápase najlepším obrancom Slovenska a ukazuje, že napriek tomu, že je jedným z najmladších hráčov na turnaji, dokáže zvládnuť odohrať 20 minút na zápas s ľahkosťou,“ povedal odborník o obrancovi New Jersey Devils.

Tatar okrem gólu zaznamenal aj dve asistencie.

„Ako jeden z hŕstky skúsených útočníkov so skúsenosťami z NHL v tomto tíme, bol Tatar excelentný s pukom aj bez neho. Možno ešte lepší ako Juraj Slafkovský? Povedal by som. Práve teraz vysiela dobré vibrácie,“ skonštatoval Ellis.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Semifinále Memorial Cupu malo jasný výsledok. Skórovala aj veľká nádej Canadiens + videoDarí sa im aj mimo ľadu: Panthers s novým historickým rekordom! Montreal podpísal dvojročnú zmluvu s mladým útočníkom Už aj na západe delí jeden tím výhra od finále. Toto sme v sérii zažili prvýkrátDebata o pozícii Pospíšila v Calgary nemá zlú odpoveď, tvrdí expert Sýkora nebol ďaleko od debutu v NHL. Teraz je šanca mizivá, no v budúcej sezóne ho chce zažiť Československo opäť na jednom turnaji? Dali by sme dokopy dobrý tím, tvrdí Pastrňák Ak by Montrealu vyšiel pôvodný plán, nemusel draftovať dvoch Slovákov?Zahrá si Slafkovský s fínskou hviezdou? Podpíše najskôr päťročný kontrakt? Bude niekdajšia draftová dvojka vymenená? Spomína sa aj Montreal Canadiens vraj nepredĺžia zmluvu so skúseným útočníkomAHL: Bolo to ako na hojdačke, tím slovenského beka nakoniec prehral po predĺženíTrofej Lady Byng získal obranca. Napodobnil veľkú legendu Poznáme rozpis zápasov finále Stanleyho pohára Rozhodol gól do prázdnej brány: Floridu delí jediná výhra od návratu do finále! NHL naživo: Jazdci a hviezdy vo vedení? Zostrojte si i BetBuilderSlafkovský nepotrebuje písmeno na drese. Už ukázal, čo v ňom je, tvrdí expert Začalo konferenčné finále, Studenič mal prsty vo víťaznom góle! + videoMajiteľ Utahu prezradil názvy tímu, ktoré sú v top štvorke Bude mať NHL čoskoro prvú ženu v pozícii asistentky trénera? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies