- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Odporúčaný článok: Človek ako boh (peklo na zemi) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

15. mája 2024

Atentát na premiéra!

 

Atentát na premiéra Roberta Fica, ku ktorému došlo dnes v Handlovej, je výsledkom nenávisti. Mali by si spytovať svedomie všetci tí, ktorí nenávisť k jeho osobe vyvolávajú, ktorí ho démonizujú a vykresľujú ako nejakého zloducha, ktorí ho falošne očierňujú a obviňujú.

Ako má zareagovať normálny, čestný občan? Podporiť Roberta Fica! Postaviť sa za neho! Dať mu svoj hlas!

Pán premiér, modlíme sa za Vás.

3 komentáre:

  1. Anonymný15.5.24

    Je potrebné zostať sa v tichosti modliť za zdravie a Božiu pomoc. Je to tragédia, za ktorú môžu mnohí z nás. Vlna dlhoročnej nenávisti a ľahostajnosti zapríčinilo to čo sa dnes v Handlovej stalo Darmo teraz ronia krokodílie slzy niektorí. My sme doviedli našu spoločnosť k tomuto stavu. Odmietli sme Boha, odmietli človeka a teraz máme výsledky. To nikto iný nespôsobil len naša neúcta k hodnotám, k Bohu, k človeku k životu, k láske... My si chceme rozkazovať, vládnuť, diktovať. Nechceme rešpektovať hodnoty, ba ani lásku ani úctu k životu. My si chceme žiť po svojom. Aj v Cirkvi si chceme určovať vlastné pravidlá. Nám už nič nehovorí národ, rodina... My to vieme lepšie než naši predkovia, nechceme nič zastaralé, chceme byť moderní, chceme ísť s dobou, aj Cirkev má nové pravidlá. Tie biblické, evanjeliové je potrebné zmeniť a nahradiť novými. Nevadí nám že niekto pre našu neúctu k hodnotám trpí, trápi sa. My si chceme žiť po svojom. Náš pokrok našu modernitu nemôže nič zastaviť. Nečudujem sa výsledkom. Máme len to čo tu politici siali, žneme výsledky. A ešte len žať budeme. Boha oklamať nie je možné, ani prírodu. Čo človek rozosieva to aj žne. Niekto nedokázal uniest úspech druhého. Je mi smutno. Z toho čo sa stalo a z toho čo sa deje. Že Božiu pravdu chceme nahradiť vlastným pohľadom a ten je tragický. Cirkev tápa, a ľudia volia čo je pre ních výhodné. Nejde im o pravdu, spravodlivosť, morálku... hodnoty. Chcú ísť s dobou, dobou ktorá ničí životy, poŕda hodnotami, len aby boli moderní... Prajem aby premiér obstál v ťažkej skúške podobnej ktorou prešiel Ján Pavol II. 13. mája 1981 aby ho to posilnilo a aby aj slovenský národ dospel k poznaniu, že bez Boha, bez Pravdy, Spravodlivosti, Morálky nemá budúcnosť ani na tomto svete ani vo večnosti. S úctou k premiérovi, ktorí sa zaradil medzi veľké postavy dejín Slovenska. Ľudovvít

    OdpovedaťOdstrániť
  2. VYHLÁSENIE SSS K ATENTÁTU NA PÁNA PREMIÉRA SLOVENSKEJ REPUBLIKY ROBERTA FICA

    Podľa zatiaľ oficiálne nepotvrdených správ je atentátnikom na pána premiéra Slovenskej republiky Roberta Fica istý Juraj Cintula. Od roku 2015 ho registrujeme ako člena Spolku slovenských spisovateľov. Vedenie SSS s rezolútnym a absolútnym odmietnutím zaregistrovalo túto správu a členstvo uvedenej osoby bude v SSS okamžite zrušené. Zároveň vyjadrujeme rozhorčenie nad takýmto brutálnym činom, ktorý nemá v dejinách Slovenska obdoby!

    Sme si vedomí a ostro odsudzujeme, že podľa aktualizovaných informácii útočník konal z politických dôvodov. V tomto kontexte sú spolupáchateľom a vinníkom všetky liberálne médiá, ktoré občanov nepriamo navádzajú na takéto skratové konanie.

    Preto ich vyzývame, aby okamžite prestali na Slovensku šíriť nenávisť a podnecovať akékoľvek podobné útoky! Sme kultúrny národ. Sme národ, ktorý ctí tradície, demokraciu a právny poriadok.

    Pánovi premiérovi želáme čím skoršie uzdravenie, aby opäť mohol plnohodnotne vykonávať svoju funkciu v prospech celého Slovenska. Modlíme sa za jeho život a zdravie.

    Spolok slovenských spisovateľov


    https://www.literarny-tyzdennik.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Anonymný19.5.24

    Áno, modlíme sa za pána premiéra. Chcel sa len prihovoriť ľuďom, podať im ruku a ... koľko bolesti si teraz musí vytrpieť!!! Zlo v ľudskej podobe si už dlho pripravovalo zbraň, chystalo sa a čakalo na vhodnú príležitosť..., to predsa nebol čin v afekte, to nebol náhly skrat, náhla nepríčetnosť... Všetci ľudia dobrej vôle ostali zdesení a šokovaní! Pane, daj, prosíme Ťa, nech sa zdravotnícky personál naďalej zodpovedne a ochotne stará o ťažko zraneného premiéra, daj, nech sa pán Robert Fico čím skôr uzdraví ... A je chvályhodné, že myslia na neho aj cirkevní predstavitelia ...

    OdpovedaťOdstrániť

Pravidlá diskusie v PriestorNete

1. Komentovať jednotlivé príspevky môže každý záujemca, a to pod svojím menom, značkou alebo anonymne.
2. Komentáre nesmú obsahovať vulgarizmy ani urážlivé a nemravné vyjadrenia, nesmie sa v nich propagovať násilie; zakázané sú aj ostatné neetické prejavy, napríklad nepodložené obvinenia. Komentár by mal byť zameraný na predmet príspevku a nie na osobu autora či redaktora.
3. Komentáre nesúladné s predchádzajúcim ustanovením, rovnako tak bezobsažné komentáre, nebudú publikované.
4. Diskusia je moderovaná – znamená to, že zverejnenie komentára nie je okamžité, ale závisí aj od časových možností redaktora. Redaktor má právo odmietnuť, čiže nepublikovať komentár aj bez udania dôvodu.
5. Odoslaním komentára jeho autor vyjadruje súhlas s týmito pravidlami.