Slovensko Poľsko ONLINE MS v hokeji 2024

15. 5. 2024 |
 

Slovensko dnes od 20:20 nastúpi proti Poľsku na ďalší zápas MS v hokeji 2024. Sledujte s nami online prenos na webe sportinak.sk.

Slovensko Poľsko online prenos MS v hokeji 2024. Foto - Freepik

Slovensko dnes od 20:20 nastúpi proti Poľsku na ďalší zápas MS v hokeji 2024. Sledujte s nami online prenos na webe sportinak.sk.

Slovensko Poľsko online MS v hokeji 2024

Slovenská hokejová reprezentácia sa vracia na ľad MS v hokeji 2024 s cieľom potvrdiť svoje úspechy v predchádzajúcich dvoch zápasoch zápasoch turnaja, ktorý naši hrajú v Česku.

Po víťazstvách nad Kazachstanom (6:2) a USA (5:4 po predĺžení) sa teraz Slovensko stretne s Poľskom, ktoré je považované za najväčšieho outsidera skupiny B.

Tento zápas ponúka Slovákom príležitosť vylepšiť si štatistiky v presilových hrách, v ktorých majú doteraz úspešnosť len tesne nad 14 %. Na druhej strane, Poľsko, hoci zatiaľ v presilovkách neuspelo ani raz, hoci predviedlo slušný útok so siedmimi gólmi v turnaji.

Po prehre 2:4 s Francúzskom a tesnej porážke s Lotyšskom v predĺžení sa Poliaci pokúsia využiť každú príležitosť na zlepšenie svojej pozície. Očakáva sa, že Slovensko bude naďalej spoliehať na kľúčových hráčov ako Libor Hudáček, zatiaľ čo Poľsko dúfa v strelecký príspevok od Krzysztofa Maciasa, ktorý sa ukázal ako dôležitý hráč v ich ofenzíve.

Kľúčoví hráči a čo sledovať

Slovensko bude dúfať, že Petr Čerešňák, člen prvej obrannej dvojice, prinesie svoj prvý bod v turnaji, čím by mohol zvýšiť šance tímu na úspech. Zápas proti Poľsku by mohol byť ideálnou príležitosťou na jeho zlepšenie.

Na strane Poľska bude dôležité sledovať výkony Maciasa, ktorý po úvodných dvoch góloch proti Lotyšsku potrebuje opäť ukázať svoje schopnosti.

Zaujímavosti a štatistiky pre zápasom Slovensko Poľsko

V doterajších zápasoch Slovenska padlo celkovo 27 gólov, čo je jedna z najvyšších hodnôt na turnaji. Ich duel s Poľskom prinesie zaujímavé momenty, keďže obe mužstvá majú čo dokazovať v boji o postup do štvrťfinále.

Sledujte tento vzrušujúci zápas na Majstrovstvách sveta v hokeji 2024, kde sa stretnú ambície s odhodlaním prelomiť doterajšie štatistiky a dosiahnuť cenné víťazstvo. Online prenos zápasu Slovensko Poľsko začína od 20:20. Pozrite si program Slovenska na MS v hokeji 2024.

Slovensko
4 : 0
(2:0, 0:0, 2:0)
Poľsko

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 3. Cingel (P. Koch, Tatar), 12. Tatar (Hudáček, Nemec), 58. Cehlárik (Slafkovský), 58. Cingel (P. Koch, Tatar). Rozhodca: Hribik, Pearce – Briganti, Yletyinen..
Slovensko: Hlavaj (Škorvánek) – Čerešňák (A), Fehérváry, Nemec, Ivan, Grman, P. Koch, Golian, Gajdoš – Slafkovský, Hrivík (A), Cehlárik – Hudáček, Cingel, Tatar (C) – Kelemen, Pospíšil, Regenda – Faško-Rudáš, Sukeľ, Kudrna.
Poľsko: Fučík (Zabolotny) – Kolusz (A), Wanacki, Kruczek, Wajda, Bryk, Górny, Ka. Maciaś, Dronia – Fraszko, Pasiut (A), Wronka – Kr. Maciaś, Dziubiński (C), Urbanowicz – Walega, Paś, Zygmunt – Michalski, Komorski, Kreżolek.
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
58:00 Prebiehajú posledné dve minúty zápasu.
57:34 gól Slovensko dalo gól! O dvanásť sekúnd inkasuje Zabolotny opäť. Teraz nemal nárok po strele LUKÁŠA CINGELA. Asistencie: Patrik Koch a Tomáš Tatar.
57:22 gól Slovensko dalo gól! Gól mohol streliť Marek Hrivík, no chýbal mu kúsok k úspešnej dorážke. Dôslednejší bol PETER CEHLÁRIK. Zabolotny bol prikrátky. Asistencia: Juraj Slafkovský.
56:59 Juraj Slafkovský ešte musí čakať na prvý gól na šampionáte. Gólovú radosť mu odmietol poskytnúť brankár Zabolotny. Buly po jeho ľavici.
dôležité Reklamná prestávka.
55:01 Striedanie nezakončil gólovou strelou Marek Hrivík. Vystrelil z ľavej strany tvrdo, no nepotykal si s presnosťou.
54:34 Poľský brankár Zabolotny vytiahol zákrok lapačkou proti strele Cehlárika. Z následnej aktivity sa nepodarilo nič dôležité vyťažiť.
53:49 Úprava výsledku na 3:0 nebude nasledovať ani po rýchlej súhre medzi Pospíšilom a Regendom.
53:28 dôležité Mário Grman poslal koncovku do ohňa! Zabolotny neinkasoval po tom, ako Tomáš Tatar netrafil skákajúci puk do odkrytej bránky!
dôležité Reklamná prestávka.
51:12 Poľsko hrá s piatimi hráčmi.
51:03 dôležité Tomáš Fučík odchádza z ľadovej plochy! Nastupuje náhradník David Zabolotny! Druhý naturalizovaný brankár John Murray dnes nefiguruje na súpiske!
51:03 dôležité Naturalizovaný Poliak vôbec nevyzerá dobre! Zvíja sa od bolesti! Je ťažké určiť, aký druh zranenia utrpel!
51:03 dôležité Tomáš Fučík sa asi zranil pri zákroku, hoci prvotný obraz hovoril o jasnom zásahu pri likvidovaní slovenských šancí!
50:12 Rýchla akcia našich hokejistov, ale už to bolo zrejme aj cez. Bolo tam veľa šperkovania bez finálnej strely na Fučíka.
49:12 Vylúčenie v tíme Poľsko:
Krystian Dziubiński – 2 min., hrubosť.
48:43 Marek Hrivík zaznamenal prudkú strelu zápästím. Keďže Fučíkovi nikto neclonil, mal dobrý výhľad na túto situáciu.
dôležité Reklamná prestávka.
47:30 Slafkovského pokoril na zadnom mantineli Wajda a presunul sa pred Fučíka. Na českého brankára vypálil Patrik Koch a hra je prerušená.
46:33 Nemcova práca za bránkou nebola úspešná. Poliakom sa otvoril priestor na strelecký pokus, ktorý mal Wronka. Puk presvišťal okolo pravej tyčky.
44:22 Lukáš Cingel obrátil hru a nasledoval rýchly prechod Slovákov, podporený aj Liborom Hudáčkom. S tým si poradil Kamil Górny.
43:10 Slafkovský naháňal po ľade Pasiuta, ku ktorému sa nevedel viac priblížiť. Súperov hráč preveril Hlavaja, a ten mu odpovedal pekným semaforom.
42:58 Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
42:18 Poliaci si pripísali strelu od modrej čiary. Hlavaj chcel zasahovať, ale to nebolo potrebné, pretože puk zastavil Sukeľ aj ho odpálil.
41:22 Kamil Walega dal zabrať Hlavajovi, na ktorého poslal strelu spoza brániaceho obrancu, lenže náš gólman nekapituloval.
40:58 Vylúčenie v tíme Slovensko:
Juraj Slafkovský – 2 min., podrazenie.
40:29 Feherváry cúval pred Wronkom. Poľský kanonier sa mýlil zo svojej pozície, keď nastrelil nášho obrancu, ktorý mal chvíľu bolestivú grimasu.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 22:06.
Mateusz Bryk tvrdo strieľal, ale už zaznel klaksón. Poľský obranca ihneď adresoval Slovákom ospravedlnenie, a tak sa nikto do neho nepúšťal. Poliaci sa výrazne zlepšili a majú šancu niečo urobiť s výsledkom.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
40:00 Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
39:00 Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
38:12 Poľsko hrá s piatimi hráčmi.
38:00 Vylúčenie v tíme Slovensko:
Pavol Regenda – 2 min., krosček.
38:00 Tomáš Fučík kryje slovenský puk. Pavol Regenda to teraz prehnal po prerušení hry, keď uštedril zbytočný krosček Górnemu.
37:26 dôležité Šimon Nemec bol trpezlivý vzadu a nezľakol sa prečíslenia! Dominikovi Pasovi zlikvidoval prihrávku a poslal spoluhráčov dopredu!
37:12 Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
36:12 Vylúčenie v tíme Poľsko:
Grzegorz Pasiut – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
36:12 dôležité Miloš Kelemen zabojoval na vlastnej modrej čiare! Trielil do šance, bol faulovaný, ustál to aj zakončil, ale nevadí, že nebol úspešný! Pomer hráčov na ľade sa vyrovná!
35:12 Vylúčenie v tíme Slovensko:
Pavol Regenda – 2 min., držanie.
dôležité Reklamná prestávka.
34:56 Puk sa schovával pod našimi hráčmi pri brankárovi Hlavajovi. Za Poliakov prišiel zabojovať Mateusz Michalski, ale našťastie neznížil zo skrumáže.
34:16 Kelemen jednoznačne vyčnieva v tomto stretnutí. Podieľal sa tvorbe skvelej prihrávky pre Čerešňáka. Obranca Pardubíc bol v jazde, pálil kvalitne. Fučík drží Poliakov.
33:36 Golian a Matúš Sukeľ si vymenili miesta. Obranca z rohu prihrával na modrú čiaru útočníkovi. Tvrdý projektil bol však zrazený.
31:10 Vietor pred poľskou bránkou rozvíril šikovný Kelemen, ktorý neskóroval. Cestu k puku si našiel Pospíšil, no nezaťažil Fučíkovo konto.
dôležité Reklamná prestávka.
30:01 Grman s Kochom prišli k bránke robiť poriadky pri poľskej šanci. Krzysztof Maciaś ohrozil Hlavaja a Krystian Dziubiński to našťastie nedokončil.
29:30 Tatara neúmyselne eliminoval jeden z čiarových arbitrov, do ktorého sa náš hráč zakliesnil. Tým pádom nemohol posunúť vpred Hudáčka.
28:10 Hrivík sa veľmi nestíhal vracať so Zygmuntom. Poľskému útočníkovi vyšiel pokus bekhendom, ktorý zakryl Samuel Hlavaj.
27:21 Regenda prekážal brankárovi Fučíkovi. Túto chvíľku chcel využiť v náš prospech Miloš Kelemen. Lepšie zakončenie však nevyprodukoval.
dôležité Reklamná prestávka.
25:57 Mateusz Michalski nemieril presne pokusom od mantinelu. Zdá sa, že toto zakončenie tečom zneškodnil Fehérváry, preto puk rozvlnil ochrannú sieť.
25:21 dôležité Tatarovo sólo! Skúsený útočník nepridal druhý gól v zápase! Na Fučíka poslal ľahký bekhendový blafák, smerujúci medzi betóny! Český brankár s poľským občianstvom zasiahol!
24:27 Slafkovský sa pekne preštrikoval do útočnej tretiny. Tesne po vniknutí ho pekným hitom zdolal Patryk Wajda.
23:28 Poliaci vystrelili puk cez všetky čiary, ale gesto čiarových arbitrov je jasné a Martin Fehérváry musí pokračovať v hre. Bol tam teč.
22:12 Mateusz Bryk teraz poriadne podkúril našej obrane. Po dvojnásobných kľučkách nastalo dusno, Hlavaj musel zasahovať, Walega túžil po dorážke.
20:35 Miloš Kelemen sa objavil v kombinácii s Pospíšilom. Ich snahou bolo pozvať k sebe Regendu, ktorý dostal šancu vystreliť. Poliaci neinkasovali tretí raz.
20:21 Poľsko hrá s piatimi hráčmi.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 21:12.
Slovenská dominancia je jasná. Vyhrávame 2:0, tretí presný zásah mohol padnúť v závere dejstva pri presilovke. Základ k ďalšiemu víťazstvu na turnaji je celkom dobre položený.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:33 dôležité Nemec, Slafkovský a Martin Pospíšil! Fučík roztiahol nohy a puk zastavil betónom!
19:00 Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
18:21 Vylúčenie v tíme Poľsko:
Kamil Walega – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
17:26 Poľsko hrá s piatimi hráčmi.
16:58 Čerešňák pekne nabil na Cehlárika. Vyšla mu kvalitná strela, Fučík bol platný pre poľský celok.
16:21 Hudáček sa rozhodol pre priamu strelu spred kruhu. Poliaci dokázali vytvoriť skvelý obranný blok.
15:26 Vylúčenie v tíme Poľsko:
Pawel Zygmunt – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
14:20 Slafkovský vymyslel skvelú prihrávku na Cehlárika. Ale krídelník prvého útoku bol medzi Poliakmi a márne hľadal puk medzi korčuľami.
dôležité Reklamná prestávka.
14:06 dôležité Dva pokusy Mareka Hrivíka, ale ani jeden nezaznamenal úspech! Puk skončil na betóne poľského brankára, ktorý ho následne dostal pod kontrolu!
12:49 Andrej Kudrna bol v solídnej rýchlosti. Dala sa predpokladať cielená rana na ľavý Fučíkov betón, ale napokon to mieril do horných poschodí, no vedľa.
11:46 gól Slovensko dalo gól! Geniálna prihrávka Nemca na zadnú žŕdku. TOMÁŠ TATAR mieril presne a Fučík bol bezmocný. Tatar ešte na diaľku ocenil nahrávku nášho benjamínka. Asistencie: Libor Hudáček a Šimon Nemec.
11:00 dôležité Diváci aj niektorí hráči sa pomýlili! Libor Hudáček zaznamenal veľmi dobrú strelu, avšak iba do bočnej siete!
dôležité Reklamná prestávka.
10:43 Fehérváry krížnym pukom hľadal Cehlárika. V strede prihrávky bol Pas a od jeho čepele vyletel puk medzi divákov.
09:14 dôležité Martin Pospíšil sa ocitol v príležitosti! Tomáš Fučík podržal Poľsko úspešným zákrokom!
08:33 Patryk Wronka vyštartoval z vlastnej tretiny. Chcel sa pretlačiť k puku už v útočnom pásme, no výborne ho odzbrojil Faško-Rudáš.
dôležité Reklamná prestávka.
08:02 dôležité Únik Tomáša Tatara! Veľkú chybu urobil poľský hráč Kolusz, ktorý od neho odstúpil a uvoľnil mu cestu! Náš útočník pohorel a nevylepšil to ani pri druhom pokuse!
06:47 dôležité Marek Hrivík sa nepresadil a rovnakým spôsobom na neho nadviazal i Juraj Slafkovský, ktorý zakončil z ľavej žŕdky!
05:59 Kelemenova nahrávka nenašla Regendu, ale až Fehérváryho na modrej čiare. Spolupráca s Čerešňákom nebola ideálna.
05:18 Sukeľ pripravil puk pre Andreja Kudrnu. Už keď išiel poslať švih, zaznel hvizd čiarového rozhodcu. Faško-Rudáš bol nedočkavý a vystavil nás do ofsajdu.
04:23 Poliaci získali vhadzovanie v útočnom pásme. Samuel Hlavaj musel byť pozorný pri aktivite Dominika Pasa.
03:46 Výborne pracoval elitný útok, ktorý bol doplnený obrancom Michalom Ivanom z druhej formácie. Tomu vyšla strela, Fučík zabránil gólu.
02:52 Marcin Kolusz sa prezentoval individuálnym prienikom. Spred ľavého kruhu pálil presne, no Hlavaj bol na mieste.
02:03 gól Slovensko dalo gól! Kochovo zakončenie ohrozilo brankára Tomáša Fučíka. Následne Tatar dorážal, ale neúspešne a do otvorenej bránky nemohol netrafiť pohotový LUKÁŠ CINGEL. Asistencie: Patrik Koch a Tomáš Tatar.
00:54 dôležité Peter Cehlárik sa potrebuje naštartovať na šampionáte, ale v tejto chvíli z menšej vzdialenosti netrafil bránku!
00:32 Miloš Kelemen pracoval s pukom v pásme. Urobil veľmi peknú otočku so zakončením, ale Fučík nemal prácu, pretože obrancovia si splnili povinnosti.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Slovensko: Hlavaj (Škorvánek) – Čerešňák (A), Fehérváry, Nemec, Ivan, Grman, P. Koch, Golian, Gajdoš – Slafkovský, Hrivík (A), Cehlárik – Hudáček, Cingel, Tatar (C) – Kelemen, Pospíšil, Regenda – Faško-Rudáš, Sukeľ, Kudrna.

Tréner: Craig Ramsay.

Poľsko: Fučík (Zabolotny) – Kolusz (A), Wanacki, Kruczek, Wajda, Bryk, Górny, Maciaś, Dronia – Fraszko, Pasiut (A), Wronka – Maciaś, Dziubiński (C), Urbanowicz – Walega, Paś, Zygmunt – Michalski, Komorski, Kreżolek.

Tréner: Róbert Kaláber.

Rozhodca: Hribik, Pearce – Briganti, Yletyinen.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní 4. zápasu skupiny na MS 2024 v Česku medzi Slovenskom a Poľskom.

Slovensko


Ďalším súperom našich bude tohtoročný nováčik, s ktorým sme sa stretli pred dvomi týždňami počas prípravy v Žiline. Slováci zaknihoval fantastickú výhru proti USA. Do 45. minúty bolo všetko fajn, tím vyhrával 4:1, ale zámorskí hráči prepli na vyšší stupeň a vynútili si predĺženie. V ňom sa šťastie usmialo na nás a Miloš Kelemen druhým gólom v dueli tečoval strelu Šimona Nemca. Po troch zápasoch máme na konte päť bodov a postupové vyhliadky sú dobré.

Poľsko

Poliaci budú mať oveľa menší čas na regeneráciu. V utorok večer odohrali ťažký súboj s Francúzskom, ktorý im radosť nepriniesol. Tešil sa galský kohút po víťazstve 4:2. Poliakom chýba výrazný útočník Aron Chmielewski. Zverenci slovenského lodivoda Róberta Kalábera sú na chvoste tabuľky s jediným bodom, ktorý v úvode šampionátu uchmatli Lotyšom.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:20.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo