Reklama

Antik TV s novou verziou aplikácie pre Smart TV, ponúka nový archív

Antik Telecom vydáva v týchto dňoch nové aktualizácie pre aplikácie Antik TV. Týka sa to konkrétne smart televízorov značiek Samsung, LG, Hisense, a Sencor TV. Aktualizácia prináša niekoľko noviniek. Asi najväčšou z nich je úplne nový a prepracovanejší archív vysielania.
Pokračovanie nižšie:

Nový archív vysielania je dostupný pre užívateľov po aktualizácii priamo z hlavného menu aplikácie. Prináša rôzne možnosti vyhľadávania, filtrovania, ako aj triedenia programov podľa žánru, obľúbenosti, prípadne podľa pridania od najnovších respektíve najstarších titulov. Pri niektorých programoch tiež ponúka operátor okrem základných či podrobnejších informáciách aj trailery. K dispozícii zostáva pritom aj naďalej možnosť spustiť programy z archívu priamo z elektronického programového sprievodcu (EPG).

Internetová služba Antik TV ponúka viacero programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je stále bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu, androidového boxu či smart TV a zaregistrovať sa. Aktuálne má Antik Telecom k dispozícii aplikáciu Antik TV už pre Apple TV, systémy Android TV (Google TV), Android, iOS, ako aj Smart TV značiek Samsung, LG a Hisense TV.

(foto: Antik Telecom)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Radsej nech konecne prerobia aspon zakladne rozhranie, kde si clovek moze navolit vlastny zoznam kanalov z toho balastu co je tam zbytocne natlaceny…a nemusi sa preklikavat na vysoke pozicie…aj volba inej farebnej temy by potesila, nie je to zrovna moc kontrastne…ale chapem, lepsie je mat prepracovany archiv.

    1. Archív trebalo zmeniť, lebo tam som nevedel nájsť nič. Teraz je to lepšie. Ešte by tam mohli dať nejak lepšie viditeľnú informáciu z ktorého kanálu to je.

    2. A kde je vlastné usporiadanie programov podľa seba v iptv to kedy už konečne bude k dispozícii

  2. Aky archiv ved na niektore kanali nejde spustit archiv preto som presiel do lepsiej tv napr ID kanal ci crime invastigation a mnoho dalsich kanalov

  3. Ešte dať dokopy aplikáciu pre AndroidTV a bude to úspech. Verzia 2 je strašne nestabilná, už som tomu dal dva krát šancu, no ihneď som to odinštaloval.

    1. verzia pre android bola aktualizovana na verziu 2.0.2.Jedina nova vec ktoru som si vsimol v novej verzii je prave stabilita aplikacie.Teda aspon u mna na xiaomi boxe s

  4. Neviete prečo dnes ANTIK bicykle v Prešove zmizli? Včera tam ešte boli, dnes už len 2 na okraji Prešova, odkiaľ ich asi ešte nestihli stiahnuť a potom ešte Veľký Šariš, inak asi 12 bicyklov je preč? Neviete niekto či sa ruší ten ANTIK bikesharing alebo čo sa deje, že bicykle zmizli z Prešova?

    1. Ale aj na ANTIK, ten predsa tie bicykle prevádzkuje, nie? Asi Oľha ide zrušiť bicykle krátko pred zmenou cenníka (zdražovanie a rušenie 10 minútového lístka) v Prešovskej MHD. Ale to je len moja konšpirácia…

  5. Tak nanic urobeny archiv som este nevidel. Neviem, co za hlupáka to odsuhlasilo. Uplne anti user friendly.

  6. Tieto hejty milovníci Antiku neprežijú 😀 😀 😀
    A ja sa pridávam, tá appka v Samsungu je hotová katastrofa

    1. Ja nehejtujem ANTIK za tie bicykle z len chcem vedieť, prečo ich z Prešova stiahli…

    2. Zákazník To Ti tu nikto nenapíše. Bolo Ti poradené, aby si sa obrátil na radnicu mesta, príp. ANTIK.

    1. V Tv samsung zamrzaju stanice a hlavne tuto nedelu Katastrofa.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.