JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami

Skúsení vývojári a zároveň fanúšikovia žánru JRPG chcú vzdať hold klasikám.

pridal matus_ace 14.5.2024 o 16:54 pod hry
JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami

HRY > NOVINKY >

Francúzske Studio Camelia predstavuje svoju novú hru ALZARA Radiant Echoes, čo bude 3D ťahová JRPG inšpirovaná obľúbenými klasikami, so soundtrackom od skladateľa Motoi Sakuraba (Dark Souls, Golden Sun) a návrhmi hlavných postáv od výtvarníka Yoshiro Ambe (Genshin Impact, Fire Emblem Heroes, Trials of Mana).

V hre ALZARA Radiant Echoes hráči objavujú fantasy stredomorské súostrovie vo svete na pokraji vojny. Hra, ktorá vyjde na PC a konzoly v roku 2026, ponúka nový pohľad na žáner JRPG s dynamickým bojovým systémom, ktorý hráčom umožňuje takticky si vymieňať hrdinov a zdieľať magické schopnosti, aby získali výhodu.

Hráči môžu rozpútať silné útoky s aktívnymi hrdinami vpredu a potom ich presunúť späť do podporných úloh, aby sa zotavili. Hrdinovia môžu kombinovať elementárnu mágiu, aby otestovali silné stránky nepriateľov a využili ich slabiny, privolať mocné legendy, aby získali priazeň, a mnoho ďalšieho. Hra sa v prípade elementov inšpiruje animovaným Avatarom, kde budú hrdinovia zastupovať a využívať elementy ohňa, vody, vzduchu a zeme.

Hra rozpráva príbeh štyroch hrdinov v drsnej realite invázie, kde sa koncept zdieľania stáva morálnym bojiskom s hlbokými dôsledkami. Počas svojej cesty budú hráči prechádzať ohromujúcou krajinou súostrovia Taqsim a stáť na čele odboja proti militaristickému vedorskému národu.

Hru tvorí len menší tím skladajúci sa z približne 15 vývojárov, ktorí ale majú pomerne bohaté skúsenosti (Dead Cells, Dibinity: Original Sins, Ghost Recon Wildlands) a hlavne sú fanúšikovia JRPG žánru a ikonických klasík, z ktorých si hra dosť požičiava. Napríklad farebnosť sveta z Golden Sun, réžiu z Final Fantasy X alebo bojové systémy inšpirované hrou Lost Odyssey.

Hra sa nám zároveň predstavuje prvým trailerom a rovno autori spustili aj kampaň na Kickstarteri, kde ju môžete podporiť v odkaze nižšie.





JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami  JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami  JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami
JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami  JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami  JRPG ALZARA Radiant Echoes je inšpirovaná milovanými klasikami
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Rtx 4070 vs rx 7800 xt/ 7900 g... (6)
Zdravím! Nedávno som skladal nový PC, cca 3 týždn...
|Madison vr (0)
Chcel by som opýtať mám nárok na nejakú zľavu na M...
|Odišla mi grafická karta alebo... (17)
Ahoj, môžete mi prosím poradiť v čom je problém? N...
|Samsung q990d soundbar (1)
Zdravim, mám na ruke od Alzy zľavový kupón na tent...
|Ghost warrior 3 (1)
Ahojte. Viete mi odporučiť nejaký herný nb kde by ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21558)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk