Komplikovaná doprava v Bratislave: Vodiči sa zdržia na viacerých úsekoch

Vodiči sa v utorok ráno zdržia na viacerých úsekoch v hlavnom meste a aj na vjazdoch do Bratislavy. Zelená vlna RTVS informuje o zdržaní v oboch smeroch na Stromovej pred Kramármi smerom z centra, kde sa zrazili dve autá. Na Ružinovskej zrazila ráno električka cyklistu, v úseku premávajú náhradné autobusové linky.

14.05.2024 09:08
debata

Stella centrum na svojom webe informuje o odstraňovaní dvoch nehôd v úseku diaľnice D1 Senec – Bratislava. Pred Triblavinou je blokovaný ľavý pruh, vodiči si počkajú v kolóne. Ďalšiu nehodu hlási Stella centrum na D1 na úrovni letiska, kde je blokovaný jeden pruh a sú hlásené zdržania. Následky nehody odstraňujú aj v Bratislave na Pražskej pri hlavnej stanici v smere na Patrónku, kde je blokovaný jeden pruh bez výraznejšieho zdržania.

Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zničil požiar
Video

Vodiči si podľa informácií Stella centra počkajú do 20 minút na Račianskej v smere do centra, do 25 minút v úseku D1 od Senca cez Prístavný most do Petržalky, do 15 minút na diaľnici D2 z Lozorna smerom na Lamač a do desiatich minút na Ceste na Senec pred pripojením na Rožňavskú a Vajnorskú.

Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava