Rôzne

Geis je prepravným partnerom Sport Vision na Slovensku a v ČR

Geis je prepravným partnerom Sport Vision na Slovensku a v ČR. Logistická spoločnosť Geis sa od augusta minulého roka stará o prepravu tovaru popredného predajcu športového tovaru, firmy Sport Vision. Z centrálneho skladu na Slovensku vozí produkty do všetkých ich maloobchodných predajní na Slovensku a v Českej republike. Firmy spoločne využívajú nový proces distribúcie, ktorý zaručuje dodanie do 24 hodín.

Nové partnerstvo pre prepravu

Predajca športového vybavenia, potrieb a obuvi Sport Vision neustále rozširuje svoju sieť predajní a pôsobí už v 12 krajinách Európy. Do Českej republiky a na Slovensko vstúpil akvizíciou spoločnosti A3 Sport, ktorá je teraz kompletne transformovaná v súlade so štandardmi spoločnosti Sport Vision. Pre Slovensko a Českú republiku hľadal partnera, ktorý im pomôže s rýchlou a spoľahlivou prepravou tovaru do predajnej siete – a to ako do klasických predajní Sport Vision, tak do obchodov BUZZ, obľúbených najmä milovníkmi originálnych tenisiek. Partnerstvo vzniklo s logistickou firmou Geis, ktorá má nielen silnú distribučnú sieť, ale aj skúsenosti s doručovaním zásielok do obchodných centier.

Geis je prepravným partnerom Sport Vision na Slovensku a v ČR

Geis tak po novom zaváža 20 predajní Sport Vision a BUZZ na Slovensku a 49 v Českej republike. Dušan Vilhan, obchodný riaditeľ Geis SK si takúto spoluprácu váži: „Teší nás, že taký významný hráč na trhu športového tovaru nám dal svoju dôveru. Veríme, že s ohľadom na naše dlhoročné skúsenosti bude spolupráca výborne fungovať.“

Efektívna distribúcia do 24 hodín

Distribúcia tovaru prebieha z centrálneho skladu v Seredi na Slovensku. Tento sklad pre Sport Vision prevádzkuje spoločnosť Quehenberger, ktorá je od minulého roka súčasťou skupiny Geis. Geis a Sport Vision spoločne vsádzajú na paletové riešenie prepravy, ktoré by oproti balíkovému malo celý proces balenia, nakládky a ďalšie čiastkové činnosti – zefektívniť. Takú zmenu formy distribúcie a jej štruktúry vnímajú obe firmy ako výzvu, ktorá prinesie benefity vo forme rýchlejšieho a spoľahlivejšieho dodania tovaru na jednotlivé predajne.

Geis je prepravným partnerom Sport Vision na Slovensku a v ČR

Doručenie zásielok zo skladu do predajní je veľmi rýchle, do 24 hodín. Jednotlivé predajne tak nemusia držať v obmedzených priestoroch veľké skladové zásoby. Head of Logistics West EU Sport Vision, Mihajlo Fermevc k tomu hovorí: „V oblasti distribúcie je spoločnosť Geis považovaná za spoľahlivého partnera, ktorý kladie dôraz na flexibilitu. Hlavné úspechy pramenia z orientácie na vývoj, zlepšovanie a partnerský prístup, a to na oboch stranách. Rýchly a agilný servis, ktorý nám spoločnosť Geis poskytuje, nám dáva možnosť neustále prekonávať naše očakávania, pretože tovar je v obchodoch k dispozícii včas. Pochopenie našich potrieb spolu s komplexným zameraním firmy je hnacím motorom našej spolupráce. Vďaka každodenným dodávkam a plneniu našich náročných požiadaviek prináša spoločnosť Geis nášmu dodávateľskému reťazcu ďalšiu hodnotu. Naše partnerstvo vnímam pozitívne, pretože s takouto podporou môžeme v budúcnosti ďalej rásť.“

Toto nové partnerstvo predstavuje spojenie dvoch silných firiem. Tie si sľubujú, že táto nová kapitola spolupráce prinesie obom vzájomný prospech a posilní ich postavenie na českom i slovenskom trhu.

Back to top button