Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Rytmus a Jasmina budú mať vlastnú REALITY SHOW: Exkluzívne DETAILY zo zákulisia!

(Zdroj: Instagram J.A.V./P.R.V.)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský prednedávnom potešili fanúšikov veľkolepou novinkou! Manželia, ktorí bezpochyby patria k najsledovanejším párom v našom šoubiznise, sa pustili do nakrúcania vlastnej reality šou.

Jasmina Alagič s Rytmusom si donedávna svoje súkromie prísne strážili a šetrili odpoveďami na zvedavé otázky. A zrazu prichádzajú s reality šou, ktorá by mala uzrieť svetlo sveta začiatkom budúceho roka. Za projektom stojí riaditeľka módnej televízie, producentka, dramaturgička, no najmä blízka kamarátka dvojice, Gabriela Drobová Ruman. „S Jasminou sme sa o takomto projekte rozprávali už dva roky a povedali sme si, poďme do toho, už je ten správny čas…“, zdôvodnila prerod dvojice k bezhraničnej otvorenosti, ktorej sa fanúšikovia iste potešia.


Aj keď Jasmina s Rytmusom začali čoraz častejšie na svojich sociálnych sieťach zdieľať pikošky zo svojho súkromia, v pripravovanej reality šou ich život naberie úplne iný rozmer. „Tento rok oslávia piate výročie svadby, ich vzťah je na úplne inej úrovni. Veľmi som cítila, že chcem ukázať ľuďom, akí sú naozaj. Je nejaká predstava z médií, no aký majú oni vzťah, ako sa navzájom podporujú, to nech ľudia vidia“, neskrýva nadšenie známa producentka.

To sa však nedá povedať o Jasmininej mame Lívii. Tá bude tiež súčasťou reality šou a to aj napriek faktu, že kamery jej nie sú blízke: „Nie som pripravená, neznášam to, ale povedala som, ok Jasmina, ale budem sama sebou“, dodáva horkokrvná Lívia. A sama sebou bola aj pri rozhovore pre Topky.sk, v ktorom nešetrila úprimnosťou. To, čo prezradila o Rytmusovi, by ste od svokry zrejme nečakali!

Rytmus a Jasmina budú mať vlastnú REALITY SHOW: Exkluzívne DETAILY zo zákulisia! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu