Reklama

Rádio Rock začalo vysielať na satelite

Slovenská komerčná rozhlasová stanica Rádio Rock začala dnes vysielať prostredníctvom družice. Poslucháči si môžu rozhlasovú stanicu naladiť vďaka tomu takmer v celej Európe a to prostredníctvom družice Astra 3C (23.5°E), frekvencie 12 363 MHz. Vysielanie je k dispozícii nekódovane (FTA). Pre príjem preto nie je potrebné dekódovacie zariadenie.
Pokračovanie nižšie:

Slovenské Rádio Rock odštartovalo oficiálne 3. októbra 2022. Ako už názov rádia napovedá, vo vysielaní sa zameria výlučne na rockovú hudbu. Doteraz mohli stanicu prijímať poslucháči prostredníctvom DAB+ vysielačov, ako aj vybraných VKV či internetu.

Kompletný zoznam DAB+ vysielačov je dostupný v sekcii Vysielače, kde je aj presná poloha jednotlivých vysielačov, ako aj programová ponuka a detailnejšie technické parametre. Zoznam programov šírených prostredníctvom družice je dostupný v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem ROCK :
Družica: Astra 3C (23.5°E)
Frekvencia: 12363 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: ROCK
Provider: Towercom
Video formát:
Kódovanie: FTA

PIDy:
Video PID: –
Audio PID: 5907
Audio stopy: 5907 slo (MPEG)
PCR PID: –
PMT PID: 5897
TSID: 3234
0NID: 0003
SID: 4937
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.