Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

NEZBEDNÁ hviezda Imagine Dragons: Jej zadok bol preňho ako MAGNET... Kam strkáš tie PRSTY?!

Dan Reynolds a Aja Volkman Zobraziť galériu (4)
Dan Reynolds a Aja Volkman (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hviezda slávnej skupiny Imagine Dragons Dan Reynolds má za sebou náročné životné obdobie. V septembri 2022 oznámil, že po 11 rokoch sa s manželkou Ajou rozvádza. Aktuálne je spevák opäť šťastný po boku novej ženy - herečky Minky Kelly. A zdá sa, že jej zadok naňho pôsobí ako magnet... Kam strká tie prsty?!

Frontman kapely Imagine Dragons pred necelými dvomi rokmi priznal, že manželstvo sa s Ajou snažili zachrániť niekoľko rokov. Prekonali viacero kríz, až napokon v septembri 2022 oznámili definitívny koniec. „Som veľmi smutný z toho, že vám musím oznámiť, že ja a Aja sa rozvádzame,“ oznámil s tým, že ich najväčšou prioritou je byť dobrými rodičmi pre ich deti. 

Fešák sa však z rozchodu dostal pomerne rýchlo. Už o pár mesiacov si hrkútal s herečkou Minkou Kelly, ktorá je, rovnako ako jeho ex, od neho staršia o 7 rokov. No zdá sa, že vekový rozdiel medzi nimi nezohráva žiadnu úlohu a dvojica si perfektne rozumie. Svedčia o tom aj najnovšie zábery, ktoré sa v uliciach kalifornského Loz Feliz podarilo nafotiť miestnym paparazzom. 

Spevák sa vydal spolu so svojou priateľkou a dcérou Arrow na zmrzlinu. No a ako si "rodinka" vykračovala do zmrzlinárne, na Dana zjavne zapôsobil zadok jeho polovičky ako magnet. Ukázal pred fotografmi svoju nezbednú stránku a... Ehm, kam strkáš tie prsty?!

NEZBEDNÁ hviezda Imagine Dragons:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

NEZBEDNÁ hviezda Imagine Dragons:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Minka KellyDan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu