Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 24. máj 2024Meniny má Ela
< sekcia Ekonomika

Počet objednávok Woltu v prvom štvrťroku 2024 vzrástol o vyše 60 %

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Spoločnosť rozšírila svoje služby aj o dovoz z lekární a túto službu plánuje do konca roka poskytovať vo všetkých slovenských mestách, v ktorých pôsobí.

Bratislava 13. mája (TASR) - Spoločnosť Wolt zaznamenala v prvom štvrťroku 2024 medzikvartálny nárast obratu objednávok o vyše 60 %. Takmer 3000 partnerských kuriérov donáškovej služby za prvé tri mesiace tohto roka pri donáškach najazdilo takmer 7,9 milióna kilometrov. Spoločnosť Wolt o tom informovala v pondelok.

"Vnímame neutíchajúci záujem Slovákov o online objednávanie nielen z reštaurácií, ale najmä z našej rozsiahlej ponuky rôznych kategórií maloobchodov. Práve tam nám vzrástol obrat o 148 percent," uviedol generálny riaditeľ slovenského a českého Woltu Tomáš Beniak. Spoločnosť rozšírila svoje služby aj o dovoz z lekární a túto službu plánuje do konca roka poskytovať vo všetkých slovenských mestách, v ktorých pôsobí.

Donášková spoločnosť rozšírila od začiatku tohto roka svoju ponuku o 198 nových partnerských reštaurácií a 162 retail partnerov po celom Slovensku. Spoločnosť zaznamenala od začiatku roka zvýšenie predplatiteľov svojej zákazníckej služby o 44 %.