Reklama

Telekom rozšíril Magio TV o nový športový kanál, ktorý mal doteraz iba jeden operátor

Slovak Telekom rozšíril ponuku svojej služby Magio TV o ďalší športový program. Klienti Magio TV môžu už niekoľko dní sledovať stanicu Premier Sport 4. Dostupná je v HD kvalite. Doteraz mohli pritom tento program sledovať iba predplatitelia káblovej, internetovej a satelitnej služby DIGI TV. Žiadny iný operátor pôsobiaci na Slovensku Premier Sport 4 v ponuké nemá.
Pokračovanie nižšie:

Stanica Premier Sport 4 odštartovala koncom minulého roku. Vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni. V programe sa objavujú relácie ako Cesta na Oktagon, Projekt X, Oktagon Majk, Oktagon výzva či Bez rukavíc. Okrem toho prináša stanica tiež priame prenosy a záznamy z turnajov OKTAGON MMA. Kompletný program stanice je už dostupný na portáli SatelitnáTV.sk v sekcii TV program, kde už teraz ponúkame televízny program pre viac ako 200 staníc.

Telekom zaradil program aktuálne iba do internetovej služby Magio TV. Predplatitelia satelitnej Magio Sat a IPTV Magio TV k program prístup aktuálne nemajú.

Sesterská služba DIGI TV má Premier Sport 4 bežne v základnom balíku Štandard. Nie je tomu však vždy. V niektorých dňoch môžu diváci uvidieť iba čiernu obrazovku. Je to z toho dôvodu, že počas konania turnajov OKTAGON, ako aj štyri dni po nich, je program sprístupnený výlučne pre predplatiteľov nového prémiového extra balíka s názvom OKTAGON, ktorý stojí 15,99 € za jeden turnaj. Objednať ho je možné prostredníctvom SMS správy. Ako to bude pre klientom v Magio TV aktuálne zisťujeme.

TIP: Podrobnosti o Premier Sport 4 v Magio TV. Bude aj na satelite či v IPTV?

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Asi nikdy.
    Lebo Nova pýta veľa peňazí a nikto to nechce.
    Takže asi preto to je aj na Voyo.
    Bol o Tom článok na živé.sk.

    1. Organizacie bojovych umeni ktorych je mnoho /MMA, UFC, KSW, Oktagon, RFA, Bellator, ACB, FNG, Rizing FF, LFA, WFCA a.i./ propaguju kontaktny sport. Bojove umenia su prave k tomu, aby vedeli nasiliu zabranit. To, ze sportovci bojovych umeni medzi sebou sutazia je normalne a prave preto je tento sport propagovany mnohymi organizaciami 😀

  2. Všetky športy aj filmy propagujúce násilie a krv by mali
    byť zo všetkých televízii úplne odstránené.

Pridaj komentár

Upozornenie: Ak už ste sa rozhodli napísať komentár, tak píšte prosím iba komentáre k článku, ktorý je vyššie! Komentáre nesúvisiace s článkom vyššie, opakujúce sa, obsahujúce nadávky v akomkoľvek jazyku, spam, urážky, skrytú reklamu, provokáciu, nenávisť, odkazy, politiku, ako aj tie, ktoré porušujú platné pravidlá a zákony, môžu byť vymazané bez udania dôvodu.