Hrozná tragédia na Záhorí: Vodička vyletela z cesty, kde sa prevrátila. Nehodu neprežila

Policia nehody zver pozornost.jpg

Cesta II/501 v oblasti Malaciek si vyžiadala obeť na živote – tentokrát 36-ročnú vodičku, ktorá zomrela po tragickej nehode. Podľa polície nedokázala prispôsobiť svoju jazdu stavu a povahe vozovky, čo malo fatálne následky.

V nedeľu 12. mája večer sa na ceste II/501 v blízkosti Malaciek odohrala tragická dopravná nehoda. Obeťou sa stala 36-ročná vodička vozidla Škoda Fabia. Na mieste nehody dokumentovali okolnosti tejto tragédie dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách.

Podľa prvotných zistení policajného zboru pravdepodobne vodička po ceste v smere z Rohožníka do Sološnice neprispôsobila rýchlosť svojej jazdy stavu a povahe vozovky. Následkom toho vodička zišla mimo cesty, kde sa s autom prevrátila.

Počas nehody utrpela vodička zranenia, ktorým na mieste podľahla. To viedlo k tragickej udalosti. Polícia na mieste vykonávala potrebné úkony súvisiace s dokumentovaním a odstraňovaním následkov tragédie. Dopravné úrady apelujú na vodičov, aby boli počas vedenia vozidla obozretní a opatrní.

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk