Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Popredná imunologička varuje, že každý, kto dostal vakcínu proti Covid-19, v priebehu pár rokov zomrie


Print Friendly, PDF & Email

Popredná imunologička varuje, že každý, kto dostal vakcínu proti Covid-19, v priebehu pár rokov zomrie

(Cassie B., Natural News) Jedna z popredných svetových odborníčok na imunológiu varuje, že jednotlivci, ktorí dostali mRNA vakcíny proti Covid-19, pravdepodobne zomrú v priebehu nasledujúcich piatich rokov.

Varovanie pochádza od doktorky Dolores Cahillovej, ktorá má štvrťstoročie skúseností s používaním protilátok a proteínov v biomedicínskych aplikáciách.

Ako profesorka translačných vied na Conwayovom inštitúte pri Medicínskej fakulte na Univerzite v Dubline sú ona a jej výskumný tím známi svojou prelomovou prácou v oblasti technológie vysokovýkonných polí a diagnostiky, medicínskeho a biologického výskumu.

Predtým pracovala pre renomovaný Inštitút molekulárnej genetiky Maxa Plancka v Berlíne.

Doktorka Cahillová mala od začiatku ku covidovým vakcínam výhrady a varovala, že môžu mať zničujúci vplyv na ľudské zdravie. Zatiaľ čo mnohí ľudia boli znepokojení potenciálom neznámych vedľajších účinkov z dlhodobého hľadiska, obavy Dr. Cahillovej sú oveľa hrozivejšie – varuje, že nakoniec zabijú každého, kto dostal čo i len jednu dávku!

Hoci znepokojujúce varovanie prvýkrát urobila už v roku 2021, v poslednej dobe sa na internete čoraz častejšie šíria videá, v ktorých vysvetľuje svoju teóriu, keďže čoraz viac signálov poukazuje na to, že očkovaní ľudia majú množstvo zdravotných problémov.

Nie je prekvapením, že doktorka Cahillová kvôli svojim varovaniam bola odstránená z hlavných platforiem sociálnych médií, podobne ako mnohí ďalší ľudia, ktorí vyjadrili výhrady voči vakcínam.

Navyše, táto vyznamenaniami ovenčená výskumníčka bola označená za konšpiračnú teoretičku mainstreamovými médiami, ktoré počas pandémie robili nadprácu, len aby chránili záujmy farmaceutického priemyslu a pokračujú v tom dodnes.

Špičkový virológ tiež varuje pred blížiacim sa kolapsom

Iní poprední odborníci učinili podobné varovania. Napríklad Dr. Geert Vanden Bossche, svetoznámy virológ, nedávno varoval, že masívne „cunami smrti a chaosu“ zasiahne zaočkovanú populáciu.

Uviedol, že táto udalosť by mohla skolabovať nemocnice a viesť k ekonomickému, sociálnemu a finančnému chaosu.

Dr. Bossche verí, že imunitný systém ľudí zdevastovaný očkovaním povedie k množstvu chorôb a nárast diagnóz rakoviny, ktorý vidíme už teraz, prejde do chronickejšej fázy, ktorá sa skončí hyperakútnou fázou a obrovskou, obrovskou vlnou cunami úmrtí.

Zbohom vysoký krvný tlak

Ako vysvetlil:

„Chcem, aby vaše publikum pochopilo, čomu budeme čeliť v hyperakútnej kríze, ktorá je bezprostredná. Budeme musieť vybudovať úplne nový svet…“

Zdá sa, že nepochybuje o tom, čo nás čaká a hovorí:

„Je pre mňa veľmi zvláštne robiť takéto vyhlásenia, ale neskrývam to, pretože som na dvesto percent presvedčený, že sa to stane.“

Scenár, ktorý opisuje, je najhorším možným výsledkom, aký si možno predstaviť z globálneho pretláčania vakcín proti Covid-19. Ak k nemu naozaj dôjde, je desivé pomyslieť si, že úrady na celom svete boli schopné vystaviť ľudí takému nebezpečenstvu.

Dr. Bossche sa domnieva, že obrovský globálny rozsah rýchlo eskalujúcich chorôb a úmrtí bude jednoducho príliš veľký na to, aby sa dal zakryť a zodpovedné subjekty budú preto odhalené.

„Ak niečo urobíte vo veľmi veľkom rozsahu, ako bolo to, čo sa udialo s touto hromadnou covidovou očkovacou kampaňou, pravda vyjde na povrch. A tí, ktorí spáchali tieto zločiny, ktorí klamali ľuďom, ktorí sa nestarali o zdravie a bezpečnosť ľudí, budú tvrdo, veľmi tvrdo potrestaní…“

Bossche verí, že svet si nakoniec uvedomí, že každý bol podrobený širokému experimentu na získanie funkčného výskumu s ľudskými subjektmi bez ich skutočne informovaného súhlasu.

„Bude to niečo, čo sa zapíše do histórie po mnoho ďalších generácií,“ dodal.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Cassie B., Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Digitálny socializmus, digitálny komunizmus, digitálny teror!
    Agenda 2030 je příčinou současných globálních krizí (video)
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/agenda-2030-je-pricinou-soucasnych-globalnich-krizi-video/
    —————————-
    Veľmi sofistikované!

  2. Marek Košice

    Z tej vety v nadpise článku sa musí smiať a neveriacky krútiť hlavou už aj samotná Redakcia, a to za triezva aj pri troch promile…… Otázka teda znie : NAČO tento článok?…

    • Aby si si ešte užival tych pár rokov. Detox? No neviem…ale odnesiete to, žial. Nie je to ťažké pochopiť.

    • Toto sú len predpovede o ktorých treba prinajmenšom pochybovať.

    • „svetoznámy virológ“ – celé zle od samého začiatku!

      Takto! Nájdem si paličku. Potom začnem hľadať hovno Remišovej. Keď ho nájdem – strčím doňho paličku a potom ti ho strčím pred nos! A to bude tvoj najväčší problém /Infovojna/.

      Keby nebolo virológie – nebol by tu ani covid! Ale však v niečo ku.va musíme veriť! Tak ja verím v jackpot!

  3. mariankosnac

    „Ak niečo urobíte vo veľmi veľkom rozsahu, ako bolo to, čo sa udialo s touto hromadnou covidovou očkovacou kampaňou, pravda vyjde na povrch. A tí, ktorí spáchali tieto zločiny, ktorí klamali ľuďom, ktorí sa nestarali o zdravie a bezpečnosť ľudí, budú tvrdo, veľmi tvrdo potrestaní…“

    Tak určite, len kto ich potrestá? Satanisti potrestajú sami seba? Trošku sa zabúda že nikde na svete nebolo zavedené povinné očkovanie, takže im stačí povedať že ovce si dali funkcínu samé dobrovoľne a teda vlády za to nenesú zodpovednosť. Tak uvidí sa. Očkoovce /aspoň väčšina/tu zatím veselo behajú a nevyzerajú, že by mali otrčiť kopytá.

  4. Miroslav Čižmár

    Jednému bezdomovcovi doktor povedal, že ak neprestane fajčiť, tak do roka zomrie. Na druhý deň doktor zomrel.

  5. Řada lidí zřejmě dosud nepochopila princip toho útoku, jinak by museli být dávno v ulicích. Nepochopili, že ta vakcína nebyl jen tak nějaký jed, který když nezapůsobil do teď, tak se těžko něco stane za 5 let. To je hluboký omyl. Pokud se mRNA zapsala reverzním procesem do DNA, tak následně se tento retrovirus dělením rozšiřuje do všech buněk a z DNA se začnou postupně derivovat RNA a z nich se pak v buněčných ribozomech vytvoří další tělu cizí proteiny. To logicky vyvolá reakci IS a ten začne bojovat sám proti sobě a nebo se úplně vypne. Takže se dají brzy očekávat rakoviny, prionové nemoci a i zřejmě něco jako AIDS. A to už nebude tak zřejmé jako když někdo padnul vzápětí po zabodání.

    • Israismael

      Sofistikované ..dobre premyslené ,organizované …ak je to naozaj tak s tým reverznym procesom do DNA s následným derivovanim RNA (zmena funkcie),tak zmení sa tým matrica( predloha) na syntézu nového reťazca a prepiše sa tým následne za pomoci mRna, aj RNA (hovorí sa tomu transkripcia)..Toto by bol nebetycny zásah do fungovania organizmu,do fungovania vzorcov a Matrice tela človeka ,a zásah do pôvodného Božieho diela ,absolútny prehrešok voči božej vôli ..Treba si to len vyjasniť ,keď o tom všetkom popremýšľate .Lebo je to skazonostné ,že čo týmto chcelo a zrejme vedome spáchalo na ľudoch pozemské temno !..
      Človek sa dal oklamať sofistikovanemu pozemskemu vládnucemu systému a s touto vakcínou v tele (ak je to tak ako sa to hovorí a ako sa to vynára postupne na svetlo sveta ) by už tým pádom nebol pravým a pôvodným ,,bohom vytvorenym“ človekom ,ale zasiahnutým obmenou ,zmenou vnútornej matrice DNA a RNA ..Stal by sa obeťov temných trikov a vlastnej nepozornosti ,že dopustil manipulovanie vlastného tela s experimentom mRna vakcín proti Covidu..
      Všetko sa to môže ukázať až po určitom časovom úseku,od času ako sa dostala vakcína do tela(opäť sofistikované )..Hovorí sa o roku 2024-25 ,najmä teda 2025 ..Už som písal o Deagel depopulation ,stránka ktorá už v roku 2018 informovala o masívnom úbytku obyvateľstva na planéte a v jednotlivých krajinách ..Vedela tá stránka dopredu 7 rokov,že o čom to teda bude v roku 2025 ?

      • Israismael

        Rusko maľuje nové vojenské znaky na invázne sily – rovnaký symbol, aký sa používal v minulých vojnách proti . . . Chazarii…

        Rusko spustilo novú ofenzívu na severovýchod Ukrajiny zameranú na Charkov a Sumy. Ale obrovská správa o tom, nie je len invázia samotná, ale ten SYMBOL, ktorý Rusko maľuje na tejto novej invaznej sile na ruských vojenských vozidlách : ‚Rune of Gungnir‘ – Odinov oštep.
        Historicky varjažskí bogatýri Svyatoslava (staroveké Rusko) označili svoje zbrane a brnenie takýmito runami, keď išli do vojny proti Chazarskému kaganátu.

        Teraz už niet pochýb o tom, že Rusko presne vie , kto je ich nepriateľ.
        Obrázky aj článok sú tu :https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/russia-paints-new-military-insignia-on-invading-force-same-symbol-used-in-past-wars-against-khazaria

        • mariankosnac

          Super a čo znamenal ten symbol Z?

          • Spávne by mala byť použitá runa – X – akože dva záseky sekerou, čo je všeobecný zákaz – zákaz – nevstupovať. To Z je možno len moderné „zapričeno“. Otázka ako to pôsobí na podvedomie. Ja osobne by som vždy použil X

          • No keď som pozeral V.V.Pjakina tak to označenie „Z“ moc nechválil – teda skôr nechválil to že sú tým mnohí nadšení – tým ako vraj Rusi označujú svoje vozidlá. Cca rok a pol nazad mal k tomu takú poznámku že „ja teda neviem kto im to Z kázal maľovať“ a doteraz neviem či odsuzoval to maľovanie a zbytočný výstrelok nehodný dôstojnosti ruskej armády a jej poslania alebo či priamo poukazoval na to „Z“ ako na diverziu lebo či to „Z“ neoznačuje niečo iné ako povedzme pozitívne sily, pozitívne zámery.
            Už si nepamätám ako to bolo v tých otázkach a odpovediach a nechcem to ani tvrdiť, že to V.V.Pjakin povedal ale zdá sa mi, že povedal, že tak niečo označovali nacisti, fašisti alebo nejakí interventi. V nedávnych otázkach o tom tiež niečo hovoril – o tom označovaní písmenom „Z“ ale stále nemám jasnú odpoveď čo to má vlastne znamenať – to písmeno „Z“ na ruských vozidlách.
            Fakty, dôkazy a pod. nemám ale niečím to podľa mňa smrdí – to, že je to na tých ruských vozidlách… akoby nemali ruskí vojaci čo na „práci „

          • mariankosnac

            Otázka je či si to vojaci označili sami alebo to tak dostali. Niektoré majú aj označenie V prípadne O. Nemôže sa jednať o technické označenie zo skladu? Lebo keď máš vozidlá na sklade potrebuješ ich mať označené na čo sú ktoré určené. Takže písmená V a Z môžu znamenať vozidlá určené pre oblasť V a pre oblasť Z (Východná a Západná časť niečoho?) a O oblasť medzi nimi.

          • Z = zaščita = ochrana
            Ruská armáda prišla chrániť Donbas, a aj ho dodnes chráni.

          • Miroslav Čižmár

            Z = záchod
            V = východ

          • mariankosnac

            a búda s nápisom VZ = verejné záchody

  6. Každý, kto sa narodí, po pár rokoch zomrie!
    Ak niekto zomrie na nepovinné očkovanie pre ktoré sa sám rozhodol, nemám prečo za ním smútiť.
    A ak sa svet týmto spôsobom preriedi, nebude to asi na škodu. Iná vec je, ak niekto vypúšťa medzi ľudí bojové biologické látky, alebo zasiera oblohu chemikáliami!
    Takýchto ľudí by sa svet mal neajko zbaviť!
    Minule som videl čo za pol dňa “vyrobili” lietadlá na oblohe!
    Ak by existovala nejaká nezávislá svetová autorita (aký to dobrý sen!) zaslal by som im časozberné foto a spýtal sa:
    Buď je to chemtrails a zastavte to, alebo by ste mali zakázať leteckú dopravu, lebo neskutočne negatívne vplýva na ekológiu planéty!

    • No – ono je to trochu všetko inak. Dúfam, že poznáš tzv. Grebenikovu lietajúcu platformu – technické zlepšenie lietadiel – hmyzí profil plochy – aby nepotrebovali toľko paliva. Teda – ak predpokladáš to obrovské množstvo spáleného kerozínu – tak sa to nedeje a lietadlá lietajú omnoho omnoho úspornejšie – a preto dennodenne vidíme to, čo vidíme nad hlavami. Za normálnych okolností by sme už mali byť zadusení. Čiže všetko je inak – blbec se diví – odborník žasne. Čím nehovorím, že všetko je v poriadku. Tiež sa nesnažím vyliezť pred barák pred 10,00h.
      https://sk.pinterest.com/spacematrix1701/grebennikov-flying-platform/

  7. + Smrtelných prionových onemocnění přibývá a díky “vakcínám” mohou být i přenosná! V posledních třech letech se zvýšil výskyt prionových onemocnění, které vedou k rychlé smrti. Podle lékařské literatury se mnoho nových případů objevilo po podání “vakcín COVID-19 mRNA”. Vzhledem k tomu, že priony rychle ničí podobné typy proteinů, může být nemoc přenosná, pokud je jedinec vystaven orgánům nebo krvi již priony postižené.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-shots-contagious-dementia-cola/

    ..Jedna z hlavních prionových chorob se nazývá Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD). CJD byla tradičně považována za extrémně vzácné neurologické a degenerativní onemocnění, které představuje přibližně 1 případ na milion lidí. Tradičně se ve Spojených státech každoročně objevuje přibližně 350 případů sporadické CJD. Případy CJD tvoří 90 % všech prionových onemocnění od zavedení “vakcín”…

    …dochází k procesu zvanému posun rámců, který vede k chybě v dekódování. Tato chyba vyvolá produkci aberantních proteinů mimo cíl, neboli prionů…
    = pamatujete na to, na co upozorňoval dříve pan prof. turánek?!

    Staré a dobré „bezpečné a účinné“, které vám přináší vaše vláda, „protože vás má ráda“. A tyhle injekce jsou dar, který se stále rozdává..

  8. Macron „doufá“, že Francie nepůjde do války s Ruskem

    https://aktax.cz/macron-doufa-ze-francie-nepujde-do-valky-s-ruskem/

  9. A kto ťahá za šnúrky tohto celého globálneho divadielka od EÚ až po OSN? Slobodomurári združení v globálnej pavúčej štruktúre moci !
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/deep-state-a-globalizace-pilgrims-society-jedna-z-odnozi-globalistickeho-hnuti/

  10. a kde sa podel Keľňa?

  11. Americký senátor vzkazuje Izraeli, aby s Gazou zacházel jako s Hirošimou

    https://aktax.cz/americky-senator-vzkazuje-izraeli-aby-s-gazou-zachazel-jako-s-hirosimou/

  12. Ako Paraziti riadia ľudstvo na Zemi.
    Audio formát MP3.

    Infotéka: Přednáška V.A.Jefimova pro pracovníky FSB o řízení světa – český dabing – 1. část.

    https://m.youtube.com/watch?v=V70QHtqeafQ

  13. Dobrý den. Jsem od Ostravy a všímám si,že umírá nějako více lidí,jak normálně. V Ostravě dokonce chlapec,9 roků zemřel na dvojitý infarkt. A už i Slunce je jaksi více ,,nasrané“,Erupce třídy X a geomagnetické poruchy.Tento víkend byla planeta Země zaobalena oblakem plazmy. Průměrná rychlost energet.částic bývá okolo 450 km za sekundu,ale stále častěji už je 800-920 km za sec. Pokud se to ještě zvedne,budou výpadky,ničení satelitů a nenatankujeme u benzinek,nepůjdou..Ale objevila se i info,že tato energie může poničit i nanoroboty v lidském těle u vakcinovaných,tak kdoví..jak to je a bude.Každopádně zásah do DNA člověka nadnárodními manipulátory je neodpustitelný. Je lepší být ,,čistý“ ,vědět,co se děje a nezapomínat se ,,duchovně pobznášet“ a chodit často do přírody. Mne tento týden napadnul na polní cestě u lesa bažant královský,odstrčil jsem ho nohou,ale pak na mne zběsile ůtočil tak,že jsem musel utíkat pryč a on mne ještě 100 metrů pronásledoval. Dějí se věci..Dobří lidé si pomáhat budou,ale ti zlí jsou jakoby ještě horší a horší. Mám svoje místo v ůdolí u potoka v lese a z obou stran jsou svahy plné písku a křemičitanů,tady někdy žádám o pomoc,nebo info a dostávám.. Nyní to,že každý člověk je nyní postavený pod vliv démona (satana) a je nutne nenechat se ovlivnit,zlomit a že každý člověk se tu rodí jakoby ve ,,své skupině“,která počká na ostatní,na ty co odolali zlu a démonům a že pak odejdu zase s nimi a zpívali mi přitom na uvítanou,bylo mi fajn a konečně zase ,,domů a mezi svými“. Bylo to info s varováním,ale dobrým koncem.

    • Objektívne

      Erupce tťídy X4 a západná Kanada je v plameňoch… To bude teprv podívaná keď to bude X10, alebo X50+

  14. Keď to tak vypichnem o tých zlých tak sú akoby rôzne odnože zlých ľudí ale raz sme sa o tom kedysi bavili s kamarátom keď sme pracovali vo firme kde pracovalo cca 6000 ľudí a prešli sme si teda rôznymi duševnými mukami a skúsenosťami s ľuďmi. V jednom sme sa ohľadom zlých ľudí zhodli a to že sme poznali rôzne typy zlých ľudí ale tá skupina zlých ľudí ktorá je akoby neuchopitelna sú ľudia, ktorým nijakým dobrom či zlom človek nedokáže ublížiť. Uzavreli sme to tým, že „oni sú takí zlí, že sa im nedá nijako ublížiť“.
    A neboli to ľudia napríklad nejaký násilníci ktorí bez váhania rozbijú niekomu hlavu – to nie lebo ak takému poviem, že si na svoje auto nevybral vkusné elektróny tak je psychicky v háji niekoľko týždňov. Boli to ľudia ktorých súkromný život bol pre nás záhadou.
    Záhadou bolo čo taký človek môže celé dni s roky robiť, prečo žije…a stále nám to vychádzalo, že musí byť – žiť ako nejaký robot – bez hlbšieho cieľa.

    • Je reakcia na Jara

    • Miroslav Čižmár

      Ja som v práci zlý preto, lebo neznášam autoritatívnych blbcov. Potom sú tu žalobaby, ktoré sa tých blbcov zastávajú, lebo z toho majú výhody. Preto sa v práci nebavím o súkromí, odrobím si svoje a padám domov. Na okolie pôsobím ako zlý robot, ale nie som robot, som len zlý.

      • No pokiaľ je ľudstvo v takom stave ako je dnes – že na Zemi je mix všelijakých ľudí tak kolektívy sú aké sú. Veľké kolektívy a ani úplné málo početné v takom stave ako je spoločnosť niesú dobré, možno by existuje nejaký model pravdepodobnosti, ktorý by mohol určiť čo by sa v tomto žalostnom stave dalo z takej spoločnosti vyskladať aby kolektív mal ako-tak prístup k vlastnej tvorivosti. To bude tak 4 ľudia – takže 2 a 2. Traja to je o ničom – to je živná pôda pre hádky a pnutia a päť ľudí je už veľa – tam sa to už nedá ustrážiť – to zlé medzi nimi a ani to dobré čo medzi nimi vzniká. Takže v dnešnej dobe je to len o otročení, držaní huby a atomizacii ľudí. Ak by bolo ľudstvo už duchovne vpredu alebo pod tvrdým a spravodlivým riadením (čo mnohí ľudia nepripúšťajú) tak by nebol problém pracovať aj v 200 tisicovom kolektíve.
        Ak by tam fungovala spravodlivosť – dobrovoľná alebo kde by vládla pohotová spravodlivá a láskavá ruka a platné zákony tam by problém nebol.
        Lenže dnes je to tak, že to čo si ľudia s práce odnášajú domov je väčšinou poučenie z utrpenia. Samozrejme, že to nieje všade a u každého ale každý dnes v práci vidí , že ako kolektív s ničím čo ide zvrchu nepohne lebo väčšinou každý bojuje len za seba…a naviac keď sa vie akí sme my tak počítame s tým ako sa bude brániť systém obsadený rovnakým mixom ľudí nahore.

  15. Spoločnosť je v týchto časoch vysoko polarizovaná, čo sa prejavilo hlavne počas tzv. pandémie covidu.

    Časť verejnosti bola a stále je ochotná prijať akúkoľvek tézu, pokiaľ je potvrdená tzv. vedeckou obcou. Videli sme to v prípade povinného nosenia rúšok, špajchlovania, očkovania, lockdownov..

    Mnoho ľudí sa nepýtalo, nekládlo otázky vedcom, nevyžadovali dialóg a diskusiu k navrhovaným opatreniam. Mnohí poslúchli všetky nariadenia vlády a mocenských štruktúr BEZ toho, aby nad týmito opatreniami vážne uvažovali a vo vlastnom Duchu premýšľali.

    Mnohí podpisovali tzv. Informovaný súhlas bez toho, aby si ho vôbec prečítali a len na základe toho, že to bolo odporučené kvázi – vedcami, odborníkmi a celebritami, neváhali si do seba pichnúť experimentálnu chemo-nano-jedo-látku, dnes pre mnohých ľudí tak fatálnu, čo sa týka ich života a zdravia.

    A paradoxne – že sociálne siete, internet a iné média, umožňujú dnes získať obrovské množstvo informácií, aj protikladných, množstvo rozličných názorov na daný problém a umožňujú vyskladať si obraz (puzzle) v jeho komplexnosti a celistvosti, čo sa týka fungovania daného javu.

    A je to symptomatické i tým, že kým bývalý politický režim poskytoval čo najmenej informácií, v súčasnosti tých informácií majú ľudia omnoho viac, ale ako keby ľudia celkom stratili konceptuálny zmysel pre ich KRITICKÉ hodnotenie, ktoré umožňuje zaradenie informácií do architektúry Súvislostí, Poznania a Pochopenia, prečo tieto procesy prebiehajú tak, ako prebiehajú.

    Poznanie tejto Skutočnosti nepochybne urýchlilo mnohé procesy, ktoré politické a iné svetové global-elity, riadiace systém na planéte Zem, začali veľmi účelovo pre vlastné mocenské záujmy i využívať.

    P.S: Covidovo-vakcinačná pandémia z tohto hľadiska, bola ideálnym polygónom na testovanie reakcií verejnosti na mnohé opatrenia a kľúčové kroky, ktoré síce silno zasiahli do života Spoločnosti, ale na druhej strane nevyvolali nezvládnuteľný tlak otázok, ktoré by vyžadovali adekvátne racionálne odpovede a spätné reakcie.

    Preto je „Načim“ sa duchovne i mentálne posúvať a vyvíjať tým smerom, aby snaha aplikácie podobných teror-prvkov do života ľudí – zo strany rôznych svetových satan-štruktúr (viď WHO – nová Pandemická Zmluva), znamenala pre každého Duchom – mysliaceho človeka – BEZPODMIENEČNÚ – červenú STOP-ku!!

    P.S: 2 – Využijem „platformu“ a dám info – mierne od veci:

    Rozumiem, že chleba lacnejší kvôli tomu nebude, ale ten Pocit, že Slovák porazil na MS v hokeji (i keď v predĺžení) – USA 5:4, je – určite pre mnohých Slovákov, pocit – konštruktívno – euforický. Vďaka!

    • Sme – určite – inak nastavená generácia. A s tým neurobia nič!

      • Budú si musieť počkať, kým tá naša generácia – nevymrie.

        Ale obávam sa, že „Oni“ nebudú mať s nami toľko Času a Trpezlivosti a budú sa snažiť – „likvidačné procesy“ – urýchľovať.

        P.S:1 – Už teraz sme trávení, ale – „TO“ – IM nepostačuje.. Už si pripravujú podmienky pre Eutanáziu chorých ľudí a obyvateľov 60+ a ak ani to nebude dostatočne efektívne, tak vyvolajú, ev. presunú vojnový konflikt z UA na územie EÚ vo forme 3.WW.

        P.S:2 – Udržať si popritom – Zdravý Rozum, čisté Vedomie (prebudenie Ducha) – ELIMINOVAŤ, ergo – ODMIETAŤ! – nimi evokované najrozličnejšie človečenské Strachy, to sú atribúty, ktoré ICH môžu nakoniec – mocensky – položiť..

        P.S:3 – Treba sa v rámci ponúkaných možností – tešiť a užívať si Života.

        Mám radosť zo záhrady – dnes – zasadené plánty papriky, rajčiny (snáď už v mojom kraji – „zmrznutí“- úradovať nebudú), uhorky, cukety, cvikla, reďkovka, vr. zemiakov, už pekne schádzajú.. Ešte trochu vlahy v podobe letného dažďa a – už som TICHO..

        Takže – pre mňa osobne – jedno veľké – FAJN!

    • Mne sa vždy „páči“ keď niekto s vypočítavosti vyhlási, že ten či onen človek alebo to či ono rozdeľuje spoločnosť. Takí manipulátori to musia vedieť, že je to úplná tupina.

  16. Josef Čihák

    Někde jsem četl, že do pár let zemře i mnoho neočkovaných lidí. Říká se tomu koloběh života.

  17. „…A tí, ktorí spáchali tieto zločiny, ktorí klamali ľuďom, ktorí sa nestarali o zdravie a bezpečnosť ľudí, budú tvrdo, veľmi tvrdo potrestaní…“ Je to len zbožné prianie… Je to štekanie psa, ktorý nepohryzie!

Pridajte komentár

*