VIDEO: Koloristka radí: Aké sú najväčšie trendy vo farbách a strihoch vlasov pre rok 2024?

Trendy v účesoch sú neustále v pohybe – prichádzajú, odchádzajú a, samozrejme, občas sa aj vrátia. Raz dominujú dlhé ženské účesy, inokedy sú na vrchole kratšie a možno viac sexi strihy. Či už ide o úplne rovné vlasy, jemné vlny alebo dokonca trvalú, móda sa stále mení.

Rovnako to platí aj pre farbenie vlasov. Boli obdobia, kedy boli v kurze tmavé odtiene, potom zase nastal boom blond prameňov. A vlasové trendy nezahŕňajú len farbu či strih, ale aj úpravu – rozpustené vlasy, veľký rozstrapatený drdol, malý uhladený drdol, bočné či stredové cestičky vo vlasoch, veľké spony alebo mašle vo vlasoch. Možností je nespočetne veľa a trendy sa skrátka neustále menia.

V nasledujúcom videu sa zameriame na aktuálne trendy vo farbe a strihu vlasov. Spoločne s profesionálnou vlasovou koloristkou Dianou Bajbár sa pozrieme na to, ktorým trendom dnes ženy podliehajú. Možno vás to inšpiruje k menšej alebo väčšej zmene vašej koruny krásy. Môžeme prezradiť, že rok 2024 viac praje prirodzenejším odtieňom a kratším strihom. No viac zistíte v rozhovore. Prajeme vám príjemné sledovanie!

Objav vlasové trendy 2024 v rozhovore s koloristkou:

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE