Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Ťažká nehoda na Záhorí! Po zrážke dvoch áut musel zasahovať vrtulník, hlásia zranených

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

MALACKY - Na Záhorí došlo dnes popoludní k ťažkej nehode. Dve autá sa zrazili na ceste v smere z Malaciek do obce Studienka. Niekoľko osôb utrpelo zranenia, zasahovať musel aj vrtulník.

"Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách boli dnes, krátko po 15.00h vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste II/590 v smere z Malaciek do obce Studienka," uviedla bratislavská krajská polícia. 

Ťažká nehoda na Záhorí!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

V uvedenom úseku došlo k zrážke vozidiel zn. Fiat a Lexus,pri ktorej utrpeli celkovo štyri osoby ľahké zranenia. Jedna zo zranených osôb, 82-ročná spolujazdkyňa vodiča vozidla Fiat, bola privolaným vrtuľníkom prevezená do jednej z nemocníc k ošetreniu.

"40-ročná vodička vozidla Lexus ako aj 78-ročný vodič vozidla Fiat, boli podrobení vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu,tie skončili s negatívnym výsledkom," informovali. 

Polícia tiež uviedla, že podľa doterajších informácii by malo byť ako príčina dopravnej nehody nedanie prednosti v jazde vozidlom zn. Fiat. "Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania," dodal. 

Viac o téme: NehodaPolícia MalackyStudienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu