Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2024, 14:30
Čas čítania 3:58
Jana Chovancová

Slovenská hokejová roztlieskavačka: Počas zápasu po mne hádzali pivo. Niektoré ženy žiarlia, že ich muži z nás nevedia spustiť oči

Slovenská hokejová roztlieskavačka: Počas zápasu po mne hádzali pivo. Niektoré ženy žiarlia, že ich muži z nás nevedia spustiť oči
Zdroj: Hadi Kobolková archív
ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ NIKDY BY SOM...
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ľudia si myslia, že s hokejistami spávame, hovorí Hadi, roztlieskavačka na hokejových zápasoch. Spomína, ako po nej hádzali pivo alebo jej nadávali.

Nikdy nestrkajte nohy na schody, keď tam práve roztlieskavačka tancuje, varuje fanúšikov Hadi. „Raz za mnou prišla jedna moja tanečnica s tým, že ju na schodoch cudzia žena schválne potkýna. Dôvodom mohla byť žiarlivosť, keďže vedľa nej sedel jej partner a pravdepodobne sa jej nepáčilo, že sa na dievča pozerá,“ hovorí slovenská cheerleaderka.  

V Refresheri nás tentoraz zaujímalo, ako vyzerá bežný deň roztlieskavačiek, s čím všetkým sa počas hokejových zápasov stretnú a čo by nikdy z pozície fanúšikov nerobili. Na otázky nám odpovedala manažérka U Dance Cheerleaders z Banskej Bystrice, 26-ročná Hadi Kobolková

Hadi Kobolková archív roztlieskavačka
Zdroj: Hadi Kobolková archív

Začali na univerzite, neskôr tancovali aj na majstrovstvách

Dievčatá zo skupiny U Dance Cheerleaders na čele s Hadi chodia tancovať na rôzne hokejové zápasy. Začínali na zápasoch hokejistov z UMB Hockey Team z Banskej Bystrice, rokmi sa rozšírili na ligu HC ’05 Banská Bystrica, extraligu Zvolen či Niké. 

Odporúčané
Spoznáš slovenských hokejistov bez výstroja? Títo hráči nám vybojovali postup do štvrťfinále MS Spoznáš slovenských hokejistov bez výstroja? Títo hráči nám vybojovali postup do štvrťfinále MS 22. mája 2024, 18:00

Hadi sa manažérkou skupiny stala po tom, čo z univerzity odišla jej predchodkyňa. „Som manažérkou aj trénerkou nášho klubu a všetko vediem sama. Samozrejme, dievčatá z môjho tímu mi s veľa vecami pomáhajú,“ opisuje.  

Hadi navrhuje aj kostýmy pre celú skupinu a často sa inšpiruje aj zahraničnými tímami roztlieskavačiek. Zaujímalo nás, či sa dá práca roztlieskavačky robiť aj full-time, alebo je to viac voľnočasová aktivita. 

Dievčatá z U Dance Cheerleaders.
Dievčatá z U Dance Cheerleaders. Zdroj: Hadi Kobolková archív

„Keby som mohla, roztlieskavačku určite robím aj na full-time, lebo ma to naozaj veľmi baví. Ale vzhľadom na to, že som aj zamestnaná, nemôžem sa tomu tak intenzívne venovať,“ hovorí Hadi a dodáva, že to tak majú aj ostatné dievčatá v skupine. Takisto sú pracovne alebo študijne vyťažené.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 159586 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo by Hadi na mieste fanúšikov nikdy neurobila.
  • Aké neslušné veci im zvyknú fanúšikovia hovoriť a ako na to reagujú.
  • Aký majú vzťah so slovenskými hokejistami a čo si myslia ľudia.
  • Čo odkazujú našim hokejistom.
Domov
Zdieľať
Diskusia