Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Zo zahraničia

11. mája 2024

Rusi obnovili útočné operácie v Charkovskej oblasti, do oblasti vyslali záložné jednotky



Ruskí vojaci v sobotu ráno obnovili útočné operácie pri obci Hlyboke v Charkovskej oblasti na severovýchode Ukrajiny. Kyjev očakáva, že Rusi zintenzívnia paľbu. Pre web ...



Zdieľať
ukraine_russia_war_59392 676x451 11.5.2024 (SITA.sk) - Ruskí vojaci v sobotu ráno obnovili útočné operácie pri obci Hlyboke v Charkovskej oblasti na severovýchode Ukrajiny. Kyjev očakáva, že Rusi zintenzívnia paľbu. Pre web Ukrajinská pravda to povedal zdroj z ukrajinskej armády.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine



„Nepriateľ v sobotu ráno obnovil útočné operácie v určitých oblastiach blízko obce Hlyboke. Použili delostrelectvo proti dedine Starycia. Ďalšie zintenzívnenie paľby očakávame aj v iných oblastiach, najmä na obce Strileča a Hlyboke," povedal zdroj.


Správy o zintenzívnení aktivít ruskej armády a o prebiehajúcich bojoch v Charkovskej oblasti sa objavili v piatok. Ukrajinské ministerstvo obrany informovalo, že na sever oblasti vyslalo záložné jednotky.


Zdroj: SITA.sk - Rusi obnovili útočné operácie v Charkovskej oblasti, do oblasti vyslali záložné jednotky © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Z Charkovskej oblasti za deň evakuovali takmer 2-tisíc civilistov
<< predchádzajúci článok
Hojsíka trápi, že ľudia utekajú zo Slovenska. Odchádza celá generácia, podotkol (video)