Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

ĎALŠIE umelé oplodnenie známej Slovenky: OTVORENÁ spoveď… Zostávajú jej 3 POKUSY!

Eva Cifrová so svojou dcérkou
Eva Cifrová so svojou dcérkou (Zdroj: Instagram E.C.)

BRATISLAVA - Prvá slovenská playmate a mamička Eva Cifrová plánuje ďalší vážny životný krok. Pre svoju dcérku Elayu chce súrodenca. Už čoskoro sa chystá na ďalšie umelé oplodnenie. Na čo sa najviac teší a z čoho má obavy?

Známa Slovenka a modelka Eva Cifrová sa minulý rok v auguste stala mamou. Vďaka zdarnému umelému oplodneniu IVF, ktoré vyšlo hneď na prvýkrát, sa jej podarilo otehotnieť, a tak priviedla na svet krásnu a zdravú dcérku Elayu. No mamička sa už teraz nevie dočkať ďalšieho potomka. 

Galéria: Eva Cifrová

Na svojej sociálnej sieti pred pár dňami Eva napísala, že: „Opäť u mňa ožíva téma IVF, len s tým, že sa pripravujem na druhý vklad embrya,“ pochválila sa blondínka cez Instagram. My sme sa  rozhodli kontaktovať ju, aby nám objasnila detaily a k jej veľkému dňu D povedala viac. Otvorene sa nám vyspovedala a priblížila plány s tehotenstvom.

„Na vklad embrya môžem ísť najskôr v auguste. Rodila som sekciou, tak z toho dôvodu mi bolo odporučené ísť do druhého tehotenstva až po roku,“ vyznala sa Eva a následne pokračovala, že už onedlho ju neminie návšteva špecializovaného lekára. „Koncom júna ma čaká vyšetrenie tak uvidíme.“ A má niekdajšia playmate aj nejaké obavy?

„Nemám veru žiadne, pretože teraz to bude jednoduché, keďže máme už zamrazené embrya,“ zdôverila sa Eva a neskôr priznala aj to, že jej zostávajú 3 pokusy. S partnerom Lukášom si na začiatku dali otestovať 7 embryí pomocou genetického vyšetrenia PGT, a tak idú už "na istotu". „Na základe týchto testov mám otestované všetky embryá a zo 7 embryí, sme mali 4 zdravé a tie sa zamrazili. Použilo sa jedno a z toho vznikla Elaya. 3 nám zostali,“ uviedla Eva počas nášho rozhovoru. 

Mamička však vedela aj to, že zvyšné by neuspeli. „Tri boli vylúčené na vklad. Jedno malo downov syndróm a dve boli odsúdené na neúspech,“ povedala Eva pre Topky.sk. No už teraz sa nevie dočkať toho, keď znovu uvidí pozitívny tehotenský test a verí, že to vyjde taktiež na prvýkrát. „Teším sa na všetko. Od dvoch čiarok na teste, na prvé sono až po moment, kedy budem v pôrodnici a uvidím svoje druhé dieťa,“ dodala mamička. 

 

 

 

 

 

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu