Z Londýna sa Harry poponáhľal, už je v Afrike! So spokojnou a krásnou Meghan po boku

Po krátkej pracovnej návšteve rodnej Británie sa syn kráľa Karola III. už usmieval do objektívov v Nigérii.

11.05.2024 00:00
harry Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na návštevu vojenského rehabilitačného centra pre vojnových veteránov v meste Abuja v Nigérii.
debata (4)

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan prileteli v piatok na súkromnú návštevu Nigérie. Ich pobyt je naplánovaný na tri dni. V piatok manželia začali návštevou vojenského rehabilitačného centra pre vojnových veteránov.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na...
+5Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na...

Do Nigérie vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú na pozvanie nigérijského armádneho generála a ministra obrany Christophera Musu. Po návšteve hlavného mesta Abuja následne navštívili mesto Kaduna na severozápade Nigérie, kde sa stretli so zranenými vojakmi a ich rodinami.

Princ Harry Čítajte viac Kráľ Karol III. s úsmevom od ucha k uchu na záhradnej párty, na syna Harryho nebol čas. A čo brat William? Toto je odpoveď...

Nigérijská armáda si od návštevy britsko-amerického páru a zakladateľa športových hier Invictus Games pre invalidných vojnových veteránov princa Harryho sľubuje motiváciu pre vojnových veteránov v ich zotavovaní. Nigéria sa uchádza o organizovanie Invictus Games v roku 2029. Manželka princa Harryho Meghan Markle bude v Nigérii organizovať seminár na tému „Ženy vo vedení“.

zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na... Foto: SITA/AP, Sunday Alamba
harry Princ Harry a vojvodkyňa Meghan zavítali na návštevu vojenského rehabilitačného centra pre vojnových veteránov v meste Abuja v Nigérii.

Britský zastupiteľský úrad v Abuji uviedol, že sa na návšteve nijako nepodieľa, pretože pár mieri do tejto africkej krajiny súkromne. Ide o prvú cestu prominentného páru do Afriky od roku 2019, keď vojvoda a vojvodkyňa pri svojej poslednej oficiálnej ceste navštívili Juhoafrickú republiku, Malawi, Angolu a Botswanu. Je to tiež ich prvá cesta do Nigérie ako manželského páru. Princ Harry a jeho manželka Meghan sa oficiálne vzdali svojich úloh v britskej kráľovskej rodine a odsťahovali sa v roku 2020 do Spojených štátov, odkiaľ Meghan pochádza.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Učenie sa niečomu novému každý deň vám dodá pocit spokojnosti.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...