ELA Kultúra

Egovo skandovanie chorálu trnavských ultras s DOHROU: Po vyhrážkach slovanistov ZRUŠILI koncert!

Nepomohlo mu ani dodatočné ospravedlnenie sa. Raper Ego doplatil na to, že počas koncertu "uletel" a spieval to, čo nemal.

Ilustračný obrázok k článku Egovo skandovanie chorálu trnavských ultras s DOHROU: Po vyhrážkach slovanistov ZRUŠILI koncert!
Zdroj: Instagram.com/Egoemo

V utorok sa v Trnave na amfiteátri konal koncert speváka Ega, ktorý však počas svojho vystúpenia divákov prekvapil. Ako neskôr vysvitlo, raper je od malička fanúšik trnavského Spartak Trnava, na zápasy ktorého ho vodieval otec. Spevák počas vystúpenia zrejme „uletel“ a namiesto svojich skladieb vyburcoval dav do skandovania chóru trnavských ultras počas jeho koncertu.

Ako je známe, nejde o žiadnu nevinnú skladbu. „Rozkopal som slovanistu, hneď mi je lepší. Po hlave som mu poskákal, ešte je teplý. Šecky kosti som mu dolámal, brucho som mu nožom rozpáral, šak to bol len slovanista a belasý žid,“ zaspieval dav na koncerte Ega, ktorý ho k tomu vyburcoval.

Ospravedlnenie nepomohlo

Ako sme vás informovali v tomto článku, na Egovo vystúpenie zareagovali najväčší rivali Spartaka Trnava – fanúšikovia bratislavského Slovanu.

Tí na svojom Instagrame zdieľali stories s textom „Ego, prajeme ti veľa šťastia na tvojich vystúpeniach v BA,“ a pod text pridal aj hashtag #SK**VYSYN. Navyše, pod komentármi na Instagrame pod Egovým účtom sa kopili vyhrážky a nadávky na raperovo vystúpenie. neskôr si sypal popol na hlavu aj spevák.

Zrušili mu koncert

„Áno, opustil som sa. Vôbec mi to nenapadlo, osprostel som,“ ospravedlňoval sa raper a zdôraznil, že „nie je antisemita, neznáša rasizmus, neznáša fašizmus a ideológie nenávisti.“ Trnavský fanklub požiadal, aby zmenili poslednú vetu hymny.

„Chcem sa vám omluviť a venovať honorár z tejto akcie nejakej vašej nadácii,“ povedal na záver svojej obhajoby.

Je jasné, že to nepomohlo. Ako informuje refresher.sk, Egovi napokon zrušili plánovanú šou, ktorá sa mala uskutočniť na akcii Štvrtky v meste v bratislavskom podniku Alchymista na Františkánskom námestí.

Po tom, čo sa mu fanúšikovia opačného tábora – ŠK Slovan Bratislava, vulgárne vyhrážali, že sa na neho tešia v Bratislave, raper nevystúpil.

Člen Kontrafaktu mal mať v spomínanom podniku vystúpenie o 22. hodine ako špeciálny hosť. Niekoľko hodín pred jeho koncertom však organizátor eventu Mário Biháry oznámil, že Ego večer „z určitých dôvodov“ nevystúpi a že mu pripravia náhradný termín, informuje Refresher.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM