Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Detská hviezda 90-tych rokov sa oženila: Takto dnes vyzerá herec zo slávneho sitkomu!

Jaleel White Zobraziť galériu (2)
Jaleel White (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V 90-tych rokoch patril Jaleel White (47) medzi najväčšie detské hviezdy. Slávu mu priniesol seriál Family Matters, kde si zahral ikonickú postavu Steva Urkela. Momentálne sa však teší u úplne iných vecí, keďže pred pár dňami povedal áno svojej partnerke Nicolette Ruhl.

Seriál Family Matters sa vysielal medzi rokmi 1989 a 1998. Počas tohto obdobia si získal množstvo fanúšikov aj vďaka postave Stevea Urkvela, ktorú si zahral Jaleel White. Ten sa mal objaviť len v jednej epizóde, avšak za krátky čas sa zaradil k hlavným hviezdam tohto počinu. Okrem toho sa v tejto úlohe objavil aj v ďalšom slávnom seriáli Krok za krokom.

Od premiéry Family Matters ubehla dlhá doba a White sa za ten čas poriadne zmenil. Pred pár dňami navyše magazín People informoval o tom, že sa herec oženil so svoju partnerkou Nicolettou Ruhl.

Svadba prebehla 4. mája a zúčastnilo sa jej 175 hostí. „Bolo pre nás dôležité, aby sa svadby zúčastnili všetci, ktorí majú vplyv na náš každodenný život. Chceli sme, aby si to každý z nich užil a mal pocit, že bol súčasťou niečoho intímneho a zmysluplného," povedala šťastná nevesta.

Viac o téme: Jaleel White
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu