Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezdny Gérard Depardieu po prepustení z väzby: ÚTEK do Česka... Býva u Prachařovho svokra!

Gérard Depardieu Zobraziť galériu (3)
Gérard Depardieu (Zdroj: UGC Distribution)

PRAHA - Francúzsky herec Gérard Depardieu (75) aktuálne rieši nepríjemný problém. Minulý týždeň v pondelok skončil vo väzbe za údajné sexuálne napadnutie dvoch žien. Súd ho čaká až v októbri. Po prepustení tak utiekol do Česka... Býva u svokra Jakuba Prachařa!

Minulý týždeň v pondelok sme na Topkách informovali o nepríjemnostiach hviezdneho Gérerda Depardieua. Herec bol zadržaný v súvislosti s obvinením zo sexuálneho napadnutia dvoch žien a bol vo väzbe. Tam strávil niekoľko hodín a potom bol prepustený. Súd v tejto veci totiž zasadne až v októbri tohto roka. 

No a zdá sa, že sa herec potreboval na pár dní odpratať z očí francúzskej verejnosti. Kým najväčší rozruch okolo neho pominie, utiekol do susedného Česka. Tam však neušiel pozornosti paparazzom. Ako informuje Blesk.cz, francúzsky herec bol spozorovaný, ako zaháňa stres pri poháriku v reštaurácii Černá kočka. 

Dlho však neposedel, po chvíli sa presunul do svojho prechodného domova. Hviezdneho herca, ktorého trápia zdravotné problémy, dokonca chvíľu museli tlačiť na invalidnom vozíku. No a ako sa ukázalo, je ubytovaný v Starom meste, v podniku "svokra" Jakuba Prachařa. Apartmán vlastní otec herečky Sary Sandevy, ktorá Depardieuovi dokonca vysvetľovala, kde nájde najkrajšie miesta Prahy.

Gérard Depardieu prebýva v apartmáne otca Sary Sandevy.
Zobraziť galériu (3)
Gérard Depardieu prebýva v apartmáne otca Sary Sandevy.  (Zdroj: Instagram SS)

 

Viac o téme: Gérard DepardieuJakub PrachařSara Sandeva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu