Nech Bože dá, veď my na to máme! Časopis o MS v ľadovom hokeji je už v predaji

9. mája 2024
ms v hokeji 2024

Máme tu nejakých fanúšikov hokeja? Tí by si určite nemali nechať ujsť špeciálny magazín, ktorý na 120tich stranách exkluzívneho čítania prináša na jednom mieste všetky dôležité informácie, ktoré by vám nemali ujsť.

 Kompletného sprievodcu Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji sme pripravovali v spolupráci s TV JOJ, ktorá bude na svojich staniciach vysielať všetky zápasy tohtoročných MS. Začínajú 10. mája!

Kompletný sprievodca MS v hokeji

V časopise na vás čaká vás kompletný prehľad všetkých 16 tímov spolu s odbornými analýzami, história slovenského hokeja, príbehy slovenských medailí, ale aj predstavenie našich hokejových talentov:

  • Šimona Nemca
  • Juraja Slafkovského
  • Martina Pospíšila
  • Filipa Mešára.
ms v hokeji 2024

Tešiť sa môžete aj na rozhovory s trénermi Craigom Ramsayom a Vladimírom Vůjtkom, a s hviezdami slovenského hokeja, ako sú Dárius Rusnák, Marián Hossa, Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš a Šimon Nemec.

Špeciálny časopis Hokej na JOJke by nemal chýbať u žiadneho milovníka hokeja a je skvelým sprievodcom k tomu, aby si stopercentne užil tohtoročné MS v ľadovom hokeji – a dozvedel sa nielen o našom tíme množstvo zaujímavých informácií.

Časopis je už teraz dostupný v každom Kauflande, Tescu, v sieti BILLA a v novinových stánkoch.


Text a foto: Sportmedia

1/1
Zavrieť reklamu