Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nová slovenská komédia KAVEJ rozbije stereotypy. Sleduj TRAILER!

  • AH

Príbeh, ktorý vás prenesie priamo do srdca východného Slovenska

Už toto leto sa do kín dostane nová, pôvodná, slovenská, láskavá komédia Kavej, z pera scenáristky Michaely Zakuťanskej v réžii Lukáša Zednikoviča. Zábavné a často bizarné situácie, do ktorých sa dostanú dve kamarátky z východného Slovenska, neponúkajú len prvoplánovú zábavu, ale poukazujú aj na nezmyselnosť predsudkov, skutočnú hodnotu priateľstva a rozbíjajú stereotypy.

Film Kavej je príbehom dvoch kamarátok z východného Slovenska – Kláry a Veroniky, ktoré sa po dlhšom čase rozhodnú vycestovať z Bratislavy, kde aktuálne žijú, domov na východ, kvôli rodinným a priateľským stretnutiam na pohrebe a troch svadbách. Počas ich návštevy sa dostanú do absurdných situácií, ktoré otočia ich život naruby. Či sa im podarí popri všetkých zážitkoch nájsť lásku, šťastie a v neposlednom rade zmysel života uvidia diváci v kinách už od 18. júla!

„Divákom týmto filmom neprinášame len prvoplánovú zábavu, ale snažíme sa poukázať aj na nezmyselnosť predsudkov a stereotypov, ktoré nás v živote často brzdia. Film Kavej cez humor rozpráva príbeh o tom, ako si možno sami občas komplikujeme život a nevnímame to, čo má skutočnú hodnotu. Je o láske, priateľstve a rodine,“ hovorí režisér Lukáš Zednikovič.

V hlavných úlohách sa predstavia Anička Jakab Rakovská a Janka Kovalčiková. Vo filme diváci uvidia aj Evu Pavlíkovú, Dominiku Kavaschovú, Danu Droppovú, Lýdiu Ondrušovú, Lenku Barilíkovú Spišákovú, Pavla Šimuna, Tomáša Tureka, Branislava Matuščina, Domiho Halyho a mnohých ďalších.

Nenechajte si ujsť výnimočnú slovenskú komédiu s rázovitým východniarskym elánom už počas tohto leta vo všetkých kinách.

Odporúčame