Rôzne

UTA Edenred: Váš partner pre komplexnú a spoľahlivú mobilitu

UTA Edenred: Váš partner pre komplexnú a spoľahlivú mobilitu. V dnešnej dobe, keď sa svet neustále pohybuje a rýchlosť dopravy je kľúčová, sa predstavuje spoločnosť UTA Edenred ako spoľahlivý partner pre firmy v oblasti dopravy. S viac ako 60 rokmi skúseností na trhu ponúka komplexné služby pre uľahčenie mobility a správy nákladov na dopravu po celej Európe.

UTA Edenred je významným hráčom na trhu s mobilitou v Európe, kde sa môže pochváliť rozsiahlym zázemím a akceptačnou sieťou pre svoje palivové karty. Pôvodná UTA bola založená pred viac ako šiestimi dekádami v Nemecku. Priradila sa k významným poskytovateľom služieb v oblasti mobility. V roku 2016 bola založená aj česká pobočka UTA CZ, čo znamenalo rozšírenie ich služieb aj na český a slovenský trh. Nasledujúci rok sa spoločnosť Edenred stala väčšinovým podielnikom. Tento krok položil základ pre ďalší rozvoj podpory a služieb na mieru potrebám klientov v týchto regiónoch.

Tankovanie aj dobíjanie

V rámci snahy čo najviac uľahčovať každodenné operácie dopravných a logistických spoločností, ponúka UTA Edenred jednu z najväčších akceptačných sietí v Európe. S palivovou kartou UTA Card majú zákazníci prístup k viac ako 80 000 akceptačným miestam v 40 krajinách, čo zahŕňa 61 360 čerpacích staníc ponúkajúcich širokú skladbu palív od klasickej nafty, cez bionaftu až po ďalšie alternatívy ako LPG, CNG, LNG vrátane ich bioalternatív.

UTA Edenred ale reaguje aj na rastúci trend elektromobility. Jej zákazníci už teraz majú prístup k 415 000 dobíjacím miestam v celej Európe, čo je ideálne riešenie pre flotily elektromobilov. Do budúcnosti sa počíta aj s rozšírením siete pre nákladné automobily.

Zaujímavé ceny

UTA Edenred rozumie dôležitosti správy nákladov na palivo, a preto ponúka rôzne modely zliav. UTA Listprice umožňuje zákazníkom nakupovať palivo za vyhlásené ceny pre lepšiu kontrolu nad nákladmi. UTA Pumpprice poskytuje zľavy zo stojanovej ceny a pre tých, ktorí preferujú ešte viac predvídateľné náklady, je tu UTA SPOTprice ponúkajúca pevnú cenu počítanú z ceny z rafinérie. Tieto zľavové programy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám a preferenciám zákazníkov, a poskytovali flexibilitu pri správe nákladov na palivo.

Okrem toho UTA Edenred uľahčuje vyhľadávanie čerpacích staníc a dobíjacích bodov prostredníctvom online nástroja (vrátane mobilnej aplikácie) UTA Stationfinder. Tento užívateľsky prívetivý vyhľadávač umožňuje zákazníkom ľahko nájsť najbližšie akceptačné miesta, zobraziť aktuálne ceny paliva a plánovať trasy s ohľadom na dostupnosť čerpacích staníc a dobíjacích bodov. Vďaka tomu môžu dopravné a logistické spoločnosti optimalizovať svoje trasy a znižovať náklady na palivo.

Jednotka pre mýto

UTA Edenred umožňuje svojim zákazníkom využívať služby sprostredkovania a prevádzky mýta v 26 krajinách, čo zaisťuje bezproblémové cestovanie naprieč kontinentom. Detailný prehľad mýtnych služieb je k dispozícii na oficiálnych webových stránkach www.uta.com. Ako súčasť svojej snahy o inováciu a zjednodušenie procesov pre dopravné firmy, UTA Edenred ponúka vlastné riešenie v podobe chytrých mýtnych OBU (On-Board Unit) jednotiek novej generácie.

Tieto jednotky sú navrhnuté tak, aby zodpovedali špecifickým požiadavkám rôznych typov vozidiel:

  • UTA One® next pre vozidlá nad 3,5 t: táto nová palubná jednotka je určená pre autobusy, veľké dodávky a nákladné vozidlá. Vďaka svojmu pokročilému dizajnu a funkciám ponúka pokrytie v 15 európskych krajinách a 17 mýtnych kontextoch (EETS). Jednotka sa ľahko ovláda cez aplikáciu smartfónu. Je kompatibilná so 4G. Poskytuje transparentnosť vďaka monitorovaniu v reálnom čase. Umožňuje rýchlu a jednoduchú zmenu ŠPZ aj mýtnych kontextov online a zadarmo aj základné sledovanie vozidiel cez GPS prostredníctvom služby Smart Connect Light.
  • UTA One® Move pre vozidlá do 3,5 t: pre osobné automobily, dodávky a minibusy je k dispozícii jednotka UTA One® Move, ktorá zaisťuje mýtne služby v štyroch mýtnych kontextoch (Francúzsko, Portugalsko, Španielsko a Taliansko). Užívatelia môžu ľahko meniť ŠPZ online, čo zjednodušuje správu mýta.
UTA Edenred: Váš partner pre komplexnú a spoľahlivú mobilitu
Jednotka UTA One Move umožňuje platbu mýta v 15 európskych krajinách

Niečo navyše

Okrem základných vyššie popísaných služieb ponúka UTA Edenred aj služby „Plus“. Sú navrhnuté tak, aby podporili hladkú prevádzku flotíl a uľahčili každodenné záležitosti spojené s prevádzkou vozidiel:

  • Platby za parkovanie: UTA Edenred umožňuje bezhotovostné platby na mnohých parkoviskách po celej Európe, čo eliminuje potrebu zaobchádzania s drobnými mincami alebo papierovými parkovacími lístkami.
  • UTA Ferry: táto služba zaisťuje pohodlnú rezerváciu a zabezpečenie prepravy trajektom pre nákladné vozidlá, autobusy a ďalšie dopravné prostriedky.
  • Servisné a asistenčné služby: UTA Edenred ponúka širokú škálu servisných a asistenčných služieb, vrátane pneuservisov, ktoré sú dostupné po celej Európe.
  • Mercedes ServisCard: súčasťou ponuky UTA je aj Mercedes ServisCard, ktorá poskytuje množstvo špeciálnych výhod pre majiteľov vozidiel Mercedes-Benz, vrátane preferenčných cien na servisné služby, náhradné diely a mnoho ďalšieho.

Editor
Peter Magerčiak

Prečítajte si aj

Back to top button