Pekného slova na seba asi nenašla, nezachránili to ani odhalené prsia... hviezda, ktorá mieri do Bratislavy, skrátka šliapla vedľa

Už o pár mesiacov sa predstaví na hudobnom festivale Lovestream ako jedna z jeho hlavných hviezd. Speváčka Rita Ora ako jedna zo súčasných hviezd pop-music nechýbala ani na pondelňajšom MET Gala.

09.05.2024 00:00
Speváčka Rita Ora na after-párty po MET Gala v... Foto:
Speváčka Rita Ora na after-párty po MET Gala v odhaľujúcom modeli.
debata (2)

Tentoraz sa však jej účasť nestretla s nadšenými reakciami, ba dokonca sa na internete – v médiách aj sociálnych sieťach – objavili stovky kritických komentárov. Dôvodom bola podoba hudobnej umelkyne, ktorú zvolila na slávnostné otvorenie výstavy Sleeping Beauties, v rámci ktorej sprístupnili raritné módne artefakty a odevy z archívov Metropolitného mú­zea.

Nelly Korda Čítajte viac Jej otec vyhral Australian Open a z dcéry vychoval superšampiónku. Dcéra Petra Kordu nežiari len na greene, takto vyrazila dych na MET Gala

Ora, ktorú obliekla značka Marni, sa pred objektívy postavila v telovom body, na ktorom mala prehodený spredu aj zozadu akýsi „záves“ šiat z dlhých strapcov zdobených plieškami a pozdĺžnymi korálikmi. To, že Ora sa bude snažiť šokovať neprekvapilo – málokto však rozumel, aký súvis mala jej módna voľba s témou večera – výrazne ovplyvnenou záhradou, kvetmi, ale aj pominutelnosťou­ času.

Režisér Taika Waititi a speváčka Rita Ora v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Režisér Taika Waititi a speváčka Rita Ora v odhaľujúcej kreácii Marni.

„Kam sa to vybrala? Nepomýlila si akciu,“ pýtala sa jedna z komentujúcich na sociálnej sieti Instagram. Ale na Ore nenechali nitku suchú ani niektorí renomovaní blogeri a módni komentátori. Speváčka v spoločnosti manžela Taiku Waititiho si neskôr vymenila kreáciu z červeného koberca za ďalší model. Ešte odvážnejší. Pod tenučkou látkou hrdo predvádzala prsia, lono jej zakrýval masívny kvet z kože a reťaze, ktoré viselo okolo bedier.

Tyla Čítajte viac Úchvatná Zendaya ponúkla démonickú krásu, Lopez ilúziu nahoty a Penelope Cruz so Šarapovovou boli ako z rozprávky: MET gala opäť ošiaľom módy

Tento „párty-look“ však dojem nevylepšil a speváčka s kosovskými koreňmi sa zaradila medzi najhoršie oblečené dámy pondelňajšieho večera. Ak ste ešte nestihli vidieť našu bohatú galériu, určite tak urobte. Nájdete ju nižšie.

Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...
Herečka Demi Moore bola opäť neprehliadnuteľná.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Rita Ora #MET Gala #Marni

+ Svoje bolesti nezaháňajte len liekmi, mali by ste vedieť príčinu.
Preneste sa už cez to, že ste raz v živote...

+ Jednoduché dýchacie cvičenia môžu okamžite znížiť pocit úzkosti.
Nerobte nič na vlastnú päsť, s vašim tímom vám...