Na premiére žiarila, ale... hviezda seriálu o Bartošovej priznala: Boj s Ivetinými démonmi mi zasiahol aj do súkromia

Fascinujúci fenomén popovej princeznej niekdajšieho Československa sa vracia na obrazovky novými epizódami. Tretia a záverečná časť minisérie Iveta s trojicou nových epizód mala premiéru pred pár dňami v Prahe.

09.05.2024 00:00
O. Brzobohaty a A. Fialova hraju L. Staidla a... Foto:
Herečka Anna Fialová a herec Ondřej Gregor Brzobohatý na premiére tretej série seriálu Iveta. Ona si zahrala Ivetu Bartošovú, on Ladislava Štaidla.
debata (2)

Pražská Lucerna sa aj tentoraz stala miestom, kde sa zišli tvorcovia obľúbeného seriálu z produkcie VOYO. Na premietaní, ktoré malo slávnostný nádych, nemohla v prvom rade chýbať herečka Anna Fialová – česká hviezda a talent, ktorého spojili so životom legendárnej speváčky Ivety Bartošovej na niekoľko rokov.

Iveta 2 Čítajte viac Vrchol úspechu a hlboká osamelosť. Príbeh Ivety Bartošovej pokračuje ďalšími dvomi časťami

„„Robilo to so mnou rôzne veci. Mám za sebou aj ťažké natáčacie dni, kedy vám tá ťarcha na pleciach, chtiac nechtiac, zostane aj po odložení role. Zle sa vám spí, ste emočne rozhodení. Skrátka, niekedy toho na mňa bolo trochu veľa,“ priznala sa Fialová pre médiá.

Na tretiu sériu Ivety sa prišla pozrieť aj...
Herec Richard Krajčo (na snímke s manželkou...
+22Na snímke Ema Businská.

"V predchádzajúcich sériách boli situácie, ktoré som potrebovala skutočne pochopiť a vždy sa mi napokon podarilo dostať sa k tomu výsledku. Pochopiť ju, Ivetu. V tej záverečnej sérii doteraz niektorým veciam nerozumiem. Napríklad aké strašné musí byť vaše trápenie, že ste schopný si vziať život, hoci tu necháte vymodleného syna, ktorého nadovšetko milujete. Túto vnútornú časť si stále ešte neviem dostatočne predstaviť. Aj o tom pre mňa bola tretia séria. O objavovaní neskutočnej lásky, ktorú ku svojmu dieťaťu cítila,“ pokračovala Fialová.

Na premiéru Ivety sa prišla pozrieť aj herečka... Foto: Profimedia
Na premiéru Ivety sa prišla pozrieť aj herečka Patricie Pagáčová. Na premiéru Ivety sa prišla pozrieť aj herečka Patricie Pagáčová.

Na slávnostnej premiére sa objavil aj spomenutý syn – Artur Štaidl, jediné dieťa zosnulej speváčky, ktorého otcom bol dnes už tiež zosnulý skladateľ Ladislav Štaidl. Toho si opäť zahral skladateľ a hudobník Ondřej Brzobohatý.

JZEM7100 Čítajte viac Označovať lásku ako chorobu je zvláštne, odkázala víťazka Slnka v sieti Droppová. Chorobou je, ak niekto medzi nás vkladá strach a nenávisť

Seriál zachytáva obdobie života Bartošovej, keď už bola vydatá za Josefa Rychtářa (zahral si ho David Prachař) a jej život čelil obrovskému náporu bulvárnych médií – filmári neobišli ani pomery v českom bulvári, ktoré kedysi stelesňoval napríklad novinár Pavel Novotný (zahral si ho Filip Rajmont).

Herečka Eliška Křenková. Foto: VOYO
3Eliska Herečka Eliška Křenková. Herečka Eliška Křenková.

Slávnostná premiéra v Lucerne však neprilákala len obsadených hercov, ale aj viacero známych osobností a tvári – či už zo sveta filmu, hudby, alebo sociálnych sietí a projektov VOYO. Medzi dámami nepochybne žiarila napríklad Patricie Pagáčová v čiernych koktejlových šatách na špagetových ramienkach či Ema Businská. Ležérne, no pôvabne pôsobila Klára Issová a povesť štýlovej dámy potvrdila aj Anna Fialová. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Iveta Bartošová #premiére #Eliška Křenková #Iveta #Patricie Pagáčová #Anna Fialová

+ Jedzte pravidelne po malých dávkach, budete sa tak cítiť lepšie.
Vyjednávanie o lepších cenách môže zlepšiť vašu...

+ Pravidelné prestávky počas práce znižujú stres a zvyšujú produktivitu.
Nerobte si z nikoho srandu, ani vy ste...