Dcéra kráľa Felipeho a Letizie oslavovala na internáte 17, hosťom na jej párty hrozilo vylúčenie zo školy! Dôvodom nebol alkohol, ale... Ponožky

Španielska princezná Sofia oslávila minulý týždeň svoje 17. narodeniny.

09.05.2024 00:00
Princezná Sofia Foto:
Princezná Sofia (vpredu) a jej sestra, princezná Leonor.
debata

Mladšia sestra princeznej Leonore (18) pomaly dospieva a postupne sa osamostatňuje. 29. apríla si tak princezná usporiadala párty, nekonala sa v Španielsku, ale vo Walese, kde dcéra kráľa Felipeho a kráľovnej Letizie navštevuje prestížnu UWC Atlantic College.

leonor Čítajte viac Zbohom ružové Barbie šaty! 17-ročná dcéra kráľovnej Letizie už nosí uniformu

Oslavy však priniesli istú nepríjemnosť a jednému z pozvaných hostí hrozilo vylúčenie zo školy, ako informuje agentúra „Dana Press“. O alkohol či drogy nešlo. Dôvodom hroziaceho vylúčenia bola nevinná selfie, uviedol novinár Alejandro Entrambasaguas v televíznom programe Fiesta. Sofia a jej priatelia sa počas oslavy fotografovali pred zrkadlom. Problém vznikol, keď jedno z dievčat zdieľalo snímku na sociálnych sieťach.

Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...
Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...
+12Kráľovná Letizia, ešte ako Letizia Ortiz, na...

Ochrana súkromia princeznej je totiž v UWC Atlantic College na prvom mieste. Rodičia ju neposlali na školu, ktorú navštevovala aj princezná Leonor, len tak, prestížna inštitúcia si dáva v ochrane súkromia svojich študentov záležať. Zverejnením súkromného záberu študenti porušili jedno z dôležitých interných pravidiel.

zväčšiť Zľava: Španielska princezná Leonor a jej otec,... Foto: SITA/AP, Manu Fernandez
Spain Princess Leonor Zľava: Španielska princezná Leonor a jej otec, kráľ Felipe, kráľovná Letizia a infanta Sofia na ceremoniáli v Madride.

Na fotografiách však nebola zachytená tvár princeznej Sofie, bola odfotografovaná len zozadu, ale… Na záberoch ju „prezradili“ ponožky. „Jej tvár nie je vidieť, ale môže byť identifikovaná podľa ponožiek, ktoré mala v deň, keď sa lúčila s rodičmi v Madride predtým, ako odcestovala do Walesu,“ píše Dana Press. Aj keď ide o drobný detail, incident mal spôsobiť istý stres v kráľovskej rodine, Felipe a Letizia chcú, aby bolo súkromie ich dcéry na škole pod najvyššou ochranou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #princezná Sofia

+ Vytvorenie ranného rituálu zlepší váš celodenný výkon a pohodu.
Pokúsite sa každý deň učiť novým veciam, budete...

+ Prestaňte so svojimi zlozvykmi a pocítite konečne pocit úľavy.
Nezabúdajte na svoje deti, odkladajte im niečo aj...