Netflix šokoval ľudí: Do druhej série Wednesday obsadí legendárneho herca z filmov rodiny Adamsovcov

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Obsadenie 2. série Wednesday

Jennu Ortegu si diváci ako tínežderskú dcéru rodiny Addamsovcov v seriáli okamžite zamilovali a čakajú na jej ďalšie príbehy. Teraz Netflix na pokračovanie ešte viac navnadzuje, zverejnil video a článok v Tudum sekcii, kde odhaľuje obsadenie pre druhú sériu Wednesday.

Detailov o deji druhej série zatiaľ tvorcovia odhalili veľmi málo. Vieme, že protagonistka sa vráti na strednú školu Nevermore, kde bude čeliť ďalším nadprirodzeným záhadám a viac trápeniu (aj v podobe interakcií s inými tínedžermi).

Ona samotná sa tak opäť postaví aj do role detektívky, pričom nebude chýbať jej pomocná ruka Vec. Práve tá vo videu doručuje nové scenáre seriálovým stáliciam.

Na škole Nevermore s novými posilami

Jasné tak je, že sa vracia aj Emma Myers ako Ennid Sincailer, Joy Sunday ako Bianca, Moosa Mostafa ako Eugene či Georgie Farmer ako Ajax. So skorších správ vieme, že sa nevráti Xavier, pretože jeho herecký predstaviteľ Percy Hynes White čelil viacerým obvineniam.

Nezabúda sa ani na iných členov neobyčajnej rodiny. Morticia sa vráti Catherine Zeta-Jones a jej oddaného manžela Gomeza si opäť zahrá Luis Guzmán. Syna Pugsleyho hrá Issac Ordonez a Fred Armisen bude strýkom Festerom. Po novom však pribudne aj známa postava babičky, ktorú bude hrať Joanna Lumley známa napríklad z Fool Me Once.

druhá séria wednesday obsadenie
Zdroj: Netflix

Hviezdy z Westworldu, Big Lebowskeho či Vreskotu

Vrátia sa aj ďalší obyvatelia z blízkeho mesta, predovšetkým Luyanda Unati Lewis-Nyawo ako Ritchie Santiago či Jamie McShane ako šerif Galpin. Jej obyvateľov však rozšíria Thandiwe Newton (Westworld) ako doktorka Faiburnová či Billie Piper (Doctor Who), ktorá bude hrať postavu menom Capri.

Nečakane sa k obsadeniu pridáva aj Steve Buscemi (Big Lebowski), ktorý má hrať postavu menom Barry Dort. Ďalšími spomenutými sú Frances O’Connor (The Missing), Haley Joel Osment (Šiesty zmysel), Heather Matarazzo (Vreskot), alebo Joonas Suotamowill, zatiaľ v nešpecifikovaných úlohách.

Uvidíme aj ďalšieho Festera

Obsadenie druhej série Wednesday však pridáva aj meno, ktoré obvlášť chytilo pozornosť divákov. Ako hosťujúci herec sa pridáva Christopher Lloyd. Zaujímavým prídavkom je predovšetkým preto, že práve on stvárnil postavu Festera vo filmových spracovaniach z rokov 1991 a 1993.

Okrem pribudnutia celej radi zaujimavých hereckých mien sme sa dozvedeli aj názov prvej epizódy. Znie Here We Woe Again a jej režisérom je samozrejme tvorca seriálu Tim Burton. Scenár napísali autori väčšiny dielov prvej série, Miles Millar a Al Gough. Práve s oznámením padla aj prvá klapka.

Čo hovoríte na pribudnuté herecké hviezdy do druhej série Wednesday? Na koho z nich sa najviac tešíte? Aké si myslíte, že bude mať Christopher Lloyd cameo? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: Netflix

 

 

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -